Van zondag 26 oktober 19.00 uur tot en met dinsdag 28 oktober 2014, 07.00 uur (onder voorbehoud van de weersomstandigheden), zal de firma Beernaert’s Werken  een aantal inspectiedeksels in de Netestraat en de Boudewijnstraat in Grobbendonk herstellen in opdracht van Aquafin. Om de werken zo snel mogelijk af te ronden, zal er ook ’s nachts worden gewerkt met vermoedelijke geluidshinder tot gevolg.

Door de werken zullen de Boudewijnstraat en de Netestraat tijdelijk niet bereikbaar zijn voor gemotoriseerd verkeer tussen de Koolaardestraat en Troon.

Uiteraard zal de wegversperring bij elk hersteld inspectiedeksel worden opgeschoven om de bereikbaarheid van de woningen te maximaliseren. Bewoners uit de betrokken straten zullen gedurende de periode van de werken hun woning niet of moeilijk kunnen bereiken. Hen wordt aangeraden om hun wagen tijdens de duur van de werken  te parkeren buiten de werkzone.

Het doorgaand verkeer (uitgezonderd verkeer >3,5ton) zal tijdens deze werken in beide richtingen omgeleid worden via het militair domein in Grobbendonk.

Verkeer > 3,5 ton dient een omleiding te volgen via Nijlen en Zandhoven (Viersel) ----> zie bijgevoegd plan.

Het gemeentebestuur excuseert zich voor het ongemak dat deze werken kunnen veroorzaken, maar is ervan overtuigd dat  het comfort van zowel de weggebruiker als de omwonenden gevoelig zal verbeteren.