De 2e editie van het Oktoberfest Herentals gaat nu zondag 1 oktober door in de Hezehoef in Olen.

Organisator Sven Smouts van Lions Herentals Men : 'Onze 1e editie trok zo'n 400 fans aan. Dit jaar zijn we uitgeweken naar de rustieke Hezehoef. Ervaar de sfeer van de echte Oktoberfeesten in onze Bierhal of in onze authentieke Biergarten.  Schuif aan één van de tafels aan en geniet van ons fris Paulaner bier, of Paulaner Weissbier van het vat. 

Gebrouwen volgens het Bayerischen Reinheitsgebot,  en één van de 5 officieel erkende Oktoberfest-bieren.  Wij schenken het originele Paulaner Oktoberfestbier.

Ook de hongerigen komen ruimschoots aan hun trekken. Kip aan het spit, Ripperl, wurst en brezel, ter plaatse bereid en van de allerbeste kwaliteit.

Onze live Blaaskapellen zorgen met hun muziek voor de juiste sfeer. Verschillende ensembles maken op 1 oktober hun opwachting...Ein prosit!

Inkom voor het Oktoberfest is €10. Hiervoor krijg je meteen ook een Paulaner "Mass"-glas dat je nadien mee naar huis mag nemen.  Oktoberfest Herentals opent de deuren om 11.30u, en eindigt rondom 18.30u.
Wir sehen uns am Tisch!

We gaan zeker ook zingen : 'In der Heimat ist es schön', 'In Hertals steht ein Hofbräuhaus', 'Eins, zwei, drei saufen', en 'Ich bin verliebt in die Liebe', ...', lacht Sven Smouts.

Foto's Johan Temmerman / NNieuws/ en archief München.