U bent hier

Hestival 2018

Heist op den Berg
22.08.2018 - 08.38u
Door: Mark Jaspers

Op zaterdag 25 augustus is Heist-op-den-Berg de place to be voor iedere muziekliefhebber. Hestival heeft dit jaar weer een spectaculaire line-up voorzien waarmee de organisatie een 10.000-tal feestvierders naar het Heistse dorpscentrum zal trekken.

Tussen de optredens door zorgen enkele lokale dj-talenten ervoor dat er geen moment verveling zal optreden.

Mama en papa blijven graag nog wat plakken op Hestival? Geen probleem!

Ook dit jaar zijn er tal van randactiviteiten voorzien voor de kids.

Ga op avontuur in het hindernissen-springkasteel, laat je schminken tot een echte leeuw of een stoere tattoo zetten bij de animatoren van het Speelplein. Daarna ga je langs bij de photobooth van de HotH crew of neem je het tegen elkaar op tijdens het reactiespel in de CM-tent.

Plezier gegarandeerd!

De hongerige buikjes kunnen gevuld worden aan de verschillende eetstandjes waar je onder andere van een lekker ijsjes, frietjes, hamburgers of een pizza kan smullen.

Hestival opent dit jaar zijn deuren om 15u en blijft gratis.

Hestival is toegankelijk voor iedereen

Zoals steeds zorgt Hestival ervoor dat iedereen welkom is en een leuke tijd kan beleven. Voor mensen met een handicap of verminderde mobiliteit voorzien we een verhoogd platform om naar de optredens te kijken en parkeerplaatsen dicht bij het festivalterrein.

Op het verhoogd platform mogen personen in een manuele rolstoel en personen met een verminderde mobiliteit plaatsnemen samen met één begeleider. Om je te verzekeren van een plaats op dit platform, is het aan te raden om op voorhand te reserveren. Dit kan door te mailen of te bellen naar Mariette Verhaegen (mar.verhaegen@gmail.com of 0494 67 63 64)

Meer info over toegankelijkheid kan je vinden op www.hestival.be

Cashloos betalen via Payconic en Bankcontact

Bezoekers van Hestival kunnen dit jaar ook betalen zonder cash op zak te hebben.

Via de payconic app of simpelweg via je bankkaart kan je bonnetjes kopen.

Denk aan je oortjes

Om het gehoor van groot en klein te beschermen, kan je terecht aan de CM-stand voor gratis oordopjes. Voor de kleinsten onder ons kan je hier gratis gehoorbeschermers uitlenen en verdwaalbandjes bekomen.

Gratis oordopjes vind je ook aan de drank-, recyclage- en bonnetjesstand.

Samenwerking tussen Hestival en Heist Loopt & Zingt

Hestival vzw werkt ook dit jaar samen met de organisatoren van Heist Loopt & Zingt. Beide evenementen vinden in hetzelfde weekend plaats, wat een mooie opportuniteit creëert om dezelfde infrastructuur te gebruiken. Praktisch gezien zorgt dit ervoor dat de afbraak van het Hestival-terrein op maandag plaatsvindt in plaats van zondag.

We kijken ernaar uit om de Hestival bezoekers op zondag terug te zien op Heist Loopt & Zingt!

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto