U bent hier

Hestival 2019

Heist op den Berg
21.08.2019 - 14.32u
Door: Mark Jaspers

Nog 3 nachten slapen en het feest van het jaar springt weer uit zijn voegen!

Op zaterdag 24 augustus blaast Hestival 15 kaarsjes uit!

Festivals en bier zijn de perfecte combinatie.

In de maand juli was Hestival Blond verkrijgbaar in zo goed als elk Heists café als Bier Van De Maand. Omdat we er zo veel positieve reacties over ontvangen hebben, is ons jubileumbier ook verkrijgbaar op Hestival zelf.

Maar je zal er wel snel moeten bij zijn, want er is maar een beperkte voorraad aanwezig. Hestival Blond is een heerlijk blond bier van hoge gisting, hergist op de fles. Alc. 8,5% vol.

Line up

Nadat de hoofdpodium voor de feesteditie gevuld was, moesten er nog enkele plaatsjes ingevuld worden op het AMK DJ-stage. DJ Fruitsnuit zal het voor de nodige dansplaatsjes zorgen voor de kids zodat ook het feestje voor en na De KetnetBand verder gaat voor de kleinsten onder ons.

Tijdens de rest van de dag zorgen DJ Mannie en Entitled voor de nodige beats tussen de optredens op het hoofdpodium.

Presentator : Manu Moreau!

Voor wie hem kent, is hij geen onbekende, voor zij die hem niet kennen, ziet hij er misschien wat vreemd uit. Toch brengt hij met plezier mensen aan het lachen of zet ze in beweging. Als host voor onze jubileumeditie zal hij jullie warm maken om onze fantastische line up met energie en enthousiasme te ontvangen. Warm je stembanden alvast op, want jullie zullen even luid moeten zijn als de speakers naast het podium!

Hestival Deluxe… dat tikkeltje extra

Wil jij dubbel zo hard genieten van Hestival? Misschien is Hestival Deluxe Delight dan iets voor jou. Geniet van de optredens vanop het Deluxe-terras met een glaasje cava, een biertje of een heerlijke G&T. Ideaal voor vrienden, familie of collega’s. Ook snel zijn is hier de boodschap, er zijn nog maar enkele Deluxe Delight tickets beschikbaar!

Het Hestival Deluxe concept met dinner-formule is ondertussen uitverkocht.

Hestival is toegankelijk voor iedereen

Zoals steeds zorgt Hestival ervoor dat iedereen welkom is en een leuke tijd kan beleven. Voor mensen met een handicap of verminderde mobiliteit voorzien we een verhoogd platform om naar de optredens te kijken en parkeerplaatsen dicht bij het festivalterrein.

Op het verhoogd platform mogen personen in een manuele rolstoel en personen met een verminderde mobiliteit plaatsnemen samen met één begeleider. Om je te verzekeren van een plaats op dit platform, is het aan te raden om op voorhand te reserveren. Dit kan door te mailen of te bellen naar Mariette Verhaegen (mar.verhaegen@gmail.com of 0494 67 63 64)

Cashloos betalen via Payconic en Bancontact

Bezoekers van Hestival kunnen dit jaar ook betalen zonder cash op zak te hebben. Via de Payconic app of simpelweg via je bankkaart kan je bonnetjes kopen. Denk aan je oortjes. Om het gehoor van groot en klein te beschermen, kan je terecht aan de CM-stand voor gratis oordopjes. Voor de kleinsten onder ons kan je hier gratis gehoorbeschermers uitlenen en verdwaalbandjes bekomen. Gratis oordopjes vind je ook aan de drank- en recyclagestand.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto