U bent hier

Hestival gaat digitaal

Heist op den Berg
28.08.2020 - 07.51u
Door: Mark Jaspers

Zaterdag 29 augustus 2020. De dag waarop Hestival een knallende 16e editie zou aftrappen. Tot het Corona-virus de hele wereld in zijn ban kreeg. Het wordt echter geen zomer zonder Hestival want dit jaar gaan we digitaal via een Facebook-streaming!

Een digitale versie van Hestival, wat houdt dat juist in?

Deze zaterdag - 29 augustus - streamen we via de Facebookpagina van Hestival een selectie uit de beste optredens van de afgelopen 15 jaar! Zo kunnen we onze festivalgangers, vrijwilligers en partners toch iets teruggeven voor hun jarenlange steun en hulp tijdens Hestival.

Om 16u worden de jongste Hestival-fans voor hun scherm verwacht voor een livestream van de beste kids-acts! Er kan onder andere meegezongen worden met de liedjes van Ghost Rockers en De KetnetBand. Meezingen en dansen is verplicht tijdens ons digitale kids-programma! ;-)

Om 20u00 wordt de tweede livestream op het publiek losgelaten, met de beste groepen die ons podium de afgelopen 15 jaar lieten daveren. Herbeleef hoe The Van Jets, Gestapo Knallmuzik, DAAN en vele anderen de pannen van het dak hebben gespeeld op Hestival.

Neem gezellig een pintje bij de hand en geniet met je bubbel van de beste optredens die de revue passeerden!

Alles wordt overigens vlotjes aan elkaar gepraat door onze presentator, Manu Moreau!

Meer info & streaming via Facebook/Hestival

#HestivalInJeKot!

Geen echt festival dus dit jaar. Maar geen nood! Als alles goed gaat, brengen we volgend weer de crème de la crème van de Belgische muziekwereld naar het Cultuurplein!

Droom jij al van de 16e editie van Hestival? Neem dan deel aan de #Hestivalinjekot - wedstrijd en maak kans op een duo VIP ticket voor Hestival 2021!

Deelnemen is heel makkelijk: Organiseer samen je bubbel je eigen "blijf-in-je-kot"-festival, maak hiervan een leuke foto of een leuk filmpje én deel deze voor 31 augustus op Instagram of Facebook met #Hestival en #Hestivalinjekot.

Vergeet zeker ook niet je deelname door te sturen naar wedstrijd@hestival.be. Veel succes!

Het volledige wedstrijdreglement kan je nalezen via www.hestival.be.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto