Vanaf woensdag 14 oktober opent TWERK, het maatwerkbedrijf voor mensen met autisme in de Herentalse Collegestraat, terug een pop-upwinkeltje. In de aanloop naar Sinterklaas en de eindejaarsperiode kan iedere lekkerbek er op woensdag- en vrijdagvoormiddag terecht voor (h)eerlijke Fairtrade chocolade.

"We openen bescheiden met ons aanbod pralines, zeevruchten en studentenhaver, maar geleidelijk aan komt daar ook sint- en kerstchocolade bij. Van half oktober tot half november zijn we geopende op woensdag en vrijdag van 09.00 u tot 12.30 u.

Maar naarmate Sinterklaas, kerst en nieuwjaar dichterbij komen, zullen we ook onze openingsuren opdrijven, " zegt coördinator Bart Michiels. De precieze openingsuren kan je volgen op de facebookpagina www.facebook.com/TWERKvzw .

Wie de TWERKchocolade koopt, is niet alleen zeker van een eerlijke Fairtrade aankoop, maar steunt er ook het unieke sociale initiatief van TWERK mee.

"Het zijn inderdaad rare tijden, en alle steun is meer dan welkom. Corona heeft toch ook een impact op onze verkoopscijfers, dus hopen we dat onze pop-up ons helpt in deze speciale omstandigheden," zegt Bart nog.

De TWERK-popup is vanaf nu dus open elke woensdag- en vrijdagvoormiddag van 9 tot 12.30 u. U kan er in de Collegestraat 12 veilig een kijkje komen nemen en ook contactloos betalen.