Op zondag 15 mei van 10u tot 17u is jong en oud van harte welkom op het domein in Gierle aan de Vosselaarseweg 1, voor een unieke blik voor én achter de schermen tijdens de Dag van de Zorg.

'Kinderen en volwassenen met een beperking voelen zich veilig en geborgen in Het GielsBos', zegt Pol Vanden Weygaert, algemeen directeur.

'Bij ons mogen ze hun dromen najagen. Het GielsBos is een buitengewone plek waar heel wat te beleven valt, ook als je niet bij ons woont.

We openen officieel de deuren van ons nieuwe inclusieve café De Stroom. De Stroom is een ontmoetingsplaats voor onze cliënten en onze bezoekers. Meer nog, onze cliënten werken actief mee in de uitbating van ons café. Genieten van een drankje kan binnen of op ons gezellige terras.

Het grote publiek kan kennismaken met ons belevingszwembad en wellness Waterlelie. Een uiterst modern zwembad met tillift, beweegbare bodem en inlooptrap zorgt voor comfort op maat van minder mobiele mensen.

Bewegen en spelen kan in ons belevingscentrum Oase. Snoezelen in de Stille Oase op een waterbed, trilvloer of schommelstoel. Spelen met technologische snufjes in onze Beleefoase. Creativiteit de vrije loop laten in het showdecor van de Speeloase!

Voor actie moet men in onze multifunctionele sporthal zijn.

Creatieve zielen bezoeken onze atelierwerking De Bijenkorf.

Dierenvrienden halen hun hartje op in onze zorgboerderij waar ze lammetjes kunnen aaien of een ritje kunnen maken op een van onze paarden.

Verplaatsen van locatie naar locatie kan makkelijk op een buitengewone fiets of met het treintje.

Hoe gaat het leven in Het GielsBos eraan toe? Neem gewoon een kijkje in een moderne GielsBos-woning en ontdek het zelf.

Smullen van lekkers kan in overvloed in ons ontmoetingscentrum.

Muziek en animatie, de hele dag door voor jong en oud!

Meer info: www.dagvandezorg.be/organisatie/het-gielsbos-vzw/

Opening café De Stroom tijdens de Dag van de Zorg!
Op zondag 15 mei 2022 om 10.30 uur, openen we ook ons inclusieve café De Stroom officieel voor het grote publiek!

Waar: café De Stroom in het hartje van Het GielsBos, Vosselaarseweg 1, 2275 Gierle

Met ons inclusieve café De Stroom creëren we een mooie meerwaarde voor mensen met een beperking en bouwen we aan een inclusieve samenleving. Dit project brengt de buitenwereld naar binnen en onze bewoners werken mee in de uitbating van deze ontmoetingsplaats.

Het GielsBos is een zorgvoorziening in het hartje van de Kempen waar kinderen en volwassenen met een beperking zich veilig en geborgen voelen. Ze vinden er een thuis waar zij hun eigen leven kunnen uitbouwen en hun dromen mogen najagen. Daarbij krijgen ze professionele ondersteuning van ervaren medewerkers. Onze cliënten, hun leefomgeving en hun levenskwaliteit komen bij ons op de eerste plaats.

Het GielsBos, Vosselaarseweg 1, 2275 Gierle
www.hetgielsbos.be