Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Het GielsBos lanceert gloednieuwe website

Gielsbos
URL

Op de 23e dag van het jaar 2023 lanceert hetgielsbos.be haar nagelnieuwe website met een volledige make-over, zowel wat betreft inhoud als lay-out. 'Als innovatieve zorgvoorziening in het hartje van de Kempen zetten wij ons ook graag online sterk in de markt voor iedereen die op zoek is naar een buitengewoon zorgaanbod, een toffe job of fijn vrijwilligerswerk', klinkt het.

'Het GielsBos staat voor innovatie – inclusie – cliëntgerichtheid en professionaliteit. Troeven die we ook met onze nieuwe website uitstralen.

Om onze doelgroepen beter te leren kennen, kropen we in hun huid: naar welke info zijn zij op zoek? Op welke vragen zoeken zij een antwoord? Hoe kunnen ze in contact komen met de juiste personen? Dankzij onze nieuwe website vinden zij snel de weg in het Bos!

Kinderen en volwassenen met een beperking hebben bij ons een thuis waar zij hun eigen leven kunnen uitbouwen en hun dromen mogen najagen. Via www.hetgielsbos.be laten we ook nieuwe cliënten zien hoe we dat doen. Via een virtueel bezoek aan een GielsBos-woning lopen zij zo hun potentiële nieuwe thuis binnen. En dankzij de vele video’s gunnen we hen een unieke blik achter de schermen van het leven zoals het bij ons is.

Of je nu op zoek bent naar verblijfsmogelijkheden, zorgondersteuning, dagopvang, begeleiding, jobcoaching of advies … we zoeken steeds een oplossing op maat van onze cliënten. Onze inclusieve infrastructuur staat ook open voor wie niet bij ons woont. Op www.hetgielsbos.be ontdek je in een oogopslag ons buitengewone zorgaanbod.

Draag je mensen met een beperking een warm hart toe en heb je goesting in zinvol vrijwilligerswerk? Je bent maar een paar klikken verwijderd van jouw nieuwe vrijetijdsbesteding.

www.hetgielsbos.be is dé springplank naar een boeiende job of stageplek. Check onze site en proef van wat wij medewerkers en stagiaires te bieden hebben.

Het GielsBos … gedreven door buitengewone mensen.

Het GielsBos is een zorgvoorziening in het hartje van de Kempen waar kinderen en volwassenen met een beperking zich veilig en geborgen voelen. Ze vinden er een thuis waar zij hun eigen leven kunnen uitbouwen en hun dromen mogen najagen. Daarbij krijgen ze professionele ondersteuning van ervaren medewerkers. Onze cliënten, hun leefomgeving en hun levenskwaliteit komen bij ons op de eerste plaats.

Het GielsBos, Vosselaarseweg 1, 2275 Gierle
www.hetgielsbos.be

Gielsbos

Deel dit artikel