Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Het GielsBos met feestweekend voor aankoop innovatieve Innowalk Pro

'In zorgvoorziening Het GielsBos komen de cliënten op de eerste plaats. Elke dag zetten onze buitengewone medewerkers zich in om hen zorg op maat te bieden.  Met innovatieve oplossingen proberen we écht het verschil te maken', zegt Pol Vanden Weygaert, algemeen directeur van Het GielsBos.

'Om een volgende innovatieve stap te zetten in de behandeling en begeleiding van onze cliënten, willen we de Innowalk Pro aanschaffen. Daarom organiseren we van 21 t.e.m. 24 november de eerste GielsBos-feesten zodat we de nodige fondsen kunnen verzamelen.

De Innowalk Pro, niets dan pro’s voor onze cliënten
De Innowalk Pro is een unieke, gemotoriseerde revalidatietrainer. Dankzij dit toestel kunnen personen met een complexe en/of meervoudige beperking staan en bewegen. De Innowalk begeleidt en geeft ondersteuning bij het maken van alternerende beenbewegingen. Om er gebruik van te kunnen maken, is het niet nodig om zelfstandig te kunnen staan of stappen.

Bewegen met behulp van de Innowalk Pro heeft een positief effect op de ademhaling, bloedcirculatie en spijsvertering. Beweging versterkt de spieren, zorgt voor het behoud van gewrichtsflexibiliteit en verbetert het energieniveau en welzijn van de zorggebruiker. Kortom, bewegen met behulp van de Innowalk zorgt voor een betere levenskwaliteit!

In Het GielsBos zijn we overtuigd van de meerwaarde van de Innowalk Pro voor onze cliënten. Tijdens demo- en proefdagen heeft ons medische team gezien hoe dit toestel kan ingezet worden bij veel van onze bewoners. Omdat het niet noodzakelijk is om zelfstandig te kunnen stappen of staan, is de Innowalk voor heel wat van onze bewoners toegankelijk.

De Innowalk Pro aanschaffen door te feesten
De Innowalk kost natuurlijk geld … véél geld. Om dit unieke, medische hulpmiddel te kunnen financieren, willen we alles uit de kast halen! Daarom organiseren we de allereerste GielsBos-feesten van 21 t.e.m. 24 november 2024 op het domein van Het GielsBos in Gierle.

Pol Vanden Weygaert, algemeen directeur van Het GielsBos: “Medewerkers die zich willen inzetten voor een buitengewoon nobel doel, dat kan ik alleen maar aanmoedigen! Het management zet dan ook graag mee de schouders onder dit evenement dat alle steun kan gebruiken.”

Chantal Eelen,  animatrice Het GielsBos: “De Innowalk krijgt iedereen aan het bewegen! Daarom wou ik als animatrice mijn organisatietalent aanspreken om al swingend geld in te zamelen. Feesten is iets waar we goed in zijn en wat onze cliënten graag doen! Dus dansen we 4 dagen lang en kunnen we dit toestel hopelijk op korte termijn aankopen voor al onze cliënten die hier baat bij hebben.”

PROGRAMMA GIELSBOS-FEESTEN NOVEMBER:

donderdag 21 november  van 19.00 tot 01.00 uur: AFTER WORK PARTY
Een gezellige avond met DJ REEEZE, dat is ambiance verzekerd! Zin om na het werk eens lekker de benen los te gooien met vrienden of familie? Dan ben je van harte welkom op onze party!

INKOM: €10
VIPTAFEL: €20 per persoon (reserveren per tafel van 10 personen): 2 glaasjes cava, partysnacks, chips, salami en een groenteschotel inbegrepen
LOCATIE: Het GielsBos, ontmoetingscentrum ‘De Lork’, Vosselaarseweg 1, Gierle
INSCHRIJVEN: via gielsbosfeesten@hetgielsbos.be

vrijdag 22 november van 14.30 tot 17.00 uur: SCHLAGERNAMIDDAG
Gooi de benen los, geniet van een lekkere koffiekoek en een tasje koffie en van de leuke meezingers van IVE RENAARTS! Zeker weten dat er niemand op zijn stoel blijft zitten!

INKOM: € 10 (tas koffie en koffiekoek inbegrepen).
LOCATIE: Het GielsBos, ontmoetingscentrum ‘De Lork’, Vosselaarseweg 1, Gierle
INSCHRIJVEN: via gielsbosfeesten@hetgielsbos.be

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

vrijdag 22 november van 19.00 tot 23.00 uur: BINGO!
Kom ontdekken of je voor het geluk geboren bent op onze bingo met leuke prijzen. We starten om 19.00 uur maar onze deuren gaan al open om 18.00 uur.

LOCATIE: Het GielsBos, ontmoetingscentrum ‘De Lork’, Vosselaarseweg 1, Gierle
Vooraf inschrijven is niet nodig.

zaterdag 23 november vanaf 12.00 uur: EETFESTIJN
In ons gezellige restaurant ben je welkom tussen 11.30 en 14.30 uur en tussen 16.30 en 19.00 uur. Je kan genieten van een portie mosselen of lekkere vidé. Voor de kleinsten onder ons voorzien we frietjes met curryworst en veganisten zijn ook zeker welkom. Verschillende dessertjes worden aan democratische prijzen aangeboden.

LOCATIE: Het GielsBos, ontmoetingscentrum ‘De Lork’, Vosselaarseweg 1, Gierle
MEER INFO EN INSCHRIJVEN: via https://www.wicket.be/het-gielsbos

zondag 24 november van 14.00 tot 18.00 uur: PANNENKOEKENBAK MET LIVEMUZIEK
De zoetebekken onder ons kunnen komen genieten van een heerlijke pannenkoek en een streepje muziek in ons zondagmiddagcafé.

LOCATIE: Het GielsBos, ontmoetingscentrum ‘De Lork’, Vosselaarseweg 1, Gierle
Vooraf inschrijven is niet nodig.'

 

Deel dit artikel