U bent hier

Het magazijn van Sinterklaas : na 10 jaar gaat poort open

Kempen regio | Westerlo
29.11.2018 - 13.58u
Door: Mark Jaspers

Lotana's Spelmagazijn is een online spellenwinkel die gespecialiseerd is in offline gezelschapsspellen. Naar aanleiding van het 10-jarige bestaan, werd een ludiek filmpje opgenomen waarin de magazijnpoort opengaat en iedereen een blik achter de schermen krijgt.

Sinds eind 2017 opereert Lotana vanuit een nieuwe hal in Bedrijvenpark Parwijskant. Dit magazijn biedt een grote opslagcapaciteit en een ruimte waar klanten bestellingen kunnen afhalen. "Als de poort open gaat, vragen mensen regelmatig of Sinterklaas hier woont."

Hobby weg, passie blijft

Tim Schoors (39 jaar) en Marjolijn Van Mellaerts (36 jaar) zijn een getrouwd stel uit Westerlo. Ze startten samen een webshop in 2008. Hun motto is nog steeds hetzelfde: Plezier aan huis leveren! Dit wordt ingevuld door een zéér uitgebreid aanbod met meer dan 3000 verschillende titels van gezelschapsspellen.

Marjolijn: "Wat oorspronkelijk een hobby was, is ondertussen een voltijdse job. Gelukkig is het plezier er nog steeds. Wij mogen ons hele leven spelen. Er zijn maar weinig mensen die het ons nadoen."

Ideale match

Wij verklaren onze snelle groei door het kiezen van een goede combo. Door onze gebruiksvriendelijke webshop en de snelle levering aan huis, ontnemen wij de mensen eerst en vooral de last om zich naar de winkel te verplaatsen. Bovendien leveren wij echt plezier aan huis. Onze producten zorgen voor ontspanning en gezelligheid in huis. Mensen gaan weer samen aan tafel zitten.

Het komt er dus op neer dat je door te winkelen op www.lotana.be meer tijd krijgt voor jezelf, iets wat toch wel wat waard is in deze drukke tijden.

Lotana groeit verder

Of er nog verdere expansie in zit? Absoluut! Volgens de E-commerce Barometer van Safeshops.be en The House of Marketing zijn de online transacties in 2017 in België met 40 procent gestegen. Online kopen is voor de meeste mensen ondertussen al een onderdeel geworden van het dagdagelijkse leven. Als internetbedrijf plukken wij daar de vruchten van.

Lotana bvba: Bedrijvenpark Parwijskant, Slachterijstraat 3 i, B-2260 Westerlo

Tel. 0473 73 35 26, e-mail: info@lotana.be, www.lotana.be.


 


imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto