U bent hier

Het Olense kleinkunstfestival

Olen
17.07.2018 - 10.55u
Door: Mark Jaspers

Het Olense kleinkunstfestival is uniek in zijn soort. Het is één van de gezelligste festivals van Vlaanderen maar meer nog dankt het festival zijn succes aan de topartiesten die er optreden. Ook dit jaar nemen Jelle Cleymans en tal van andere topartiesten je mee op sleeptouw door de rijke Nederlandstalige liedjesgeschiedenis.

Jan De Smet heeft in de loop van zijn nu al ruim veertig jaar durende muzikale carrière een zeer uitgebreid muziekrepertoire verzameld. Een klein deel daarvan kon hij 32 jaar lang kwijt bij De Nieuwe Snaar.

In 2014 toerde hij nog, samen met Lucas Van den Eynde, Barbara Dex en Nele Goossens, door Vlaanderen met het programma Kleinkunsteiland. Tijdens het Olense kleinkunstfestival op zondag 29 juli deelt hij het podium met Cleymans & groep. Ook Steven Goegebeur is van de partij. Benieuwd of hij even goed kan zingen dan dat hij humor kan brengen? Het zal alleszins een gezellige bedoening worden.

Na de show van Jelle Cleymans & groep en gasten Jan De Smet en Steven Goegebeur is het de beurt aan Peter Koelewijn. Bijna 60 jaar na zijn eerste nummer 1-hit 'Kom van dak af' grijpt hij nog eens terug naar zijn roots. Samen met zijn Rockets brengt hij een stevige portie pop met de nodige nostalgie naar het Olense dorsplein. Wedden dat je meezingt met hits als 'Kom van dat dak af', 'Angeline m'n blonde sexmachine', 'Bonnie' en 'Je wordt ouder papa'?

Praktisch:

Zondag 29 juli vanaf 14.00 uur op het dorpsplein te Olen-Centrum

Gratis toegang

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto