U bent hier

Het Poetsbureau start met eigen uitzendbureau

Vlaanderen
14.09.2018 - 16.20u
Door: Mark Jaspers

Het Poetsbureau - het grootste dienstenchequebedrijf van Vlaanderen - breidt zijn activiteiten uit. Het gaat schoonmaakdiensten aan bedrijven aanbieden en start een eigen uitzendbureau.

De cijfers van het Limburgse bedrijf zijn indrukwekkend. In 2006 opgericht zal het dit jaar stranden op een omzet van 130 miljoen euro: louter en alleen op basis van interne groei. Het realiseert die omzet met 7.000 huishoudhulpen en 68 kantoren in heel Vlaanderen.

Oprichters Jo Mellemans en Elly Huysmans breiden hun activiteiten uit. Naast dienstenchequeactiviteiten zullen nu ook schoonmaakdiensten aan bedrijven worden aangeboden. "We kregen al langer de vraag om ook bij bedrijven te gaan schoonmaken", aldus Mellemans.

Het Poetsbureau wil snel schakelen en mikt op een evenwaardige dekking als het particuliere aanbod binnen één à twee jaar. Om snel te groeien worden overnames niet uitgesloten.

Met 'Work Wizards' is ook een uitzendkantoor opgericht. "Dat idee is al een tijd aan het broeden. We hebben de nodige kennis in huis", legt Mellemans uit. Het eerste kantoor is al open, in Beringen.

Op korte termijn volgen vestigingen in Wetteren, Asse, Ninove, Dendermonde, Westerlo en Brasschaat. Met Work Wizards - dat een eigen kantorennet zal hebben - wil Het Poetsbureau "een menselijk uitzendbedrijf" worden, dixit Mellemans. Tegen 2020 mikt Work Wizards op een 20-tal filialen en een omzet van vijf miljoen euro. Het bedrijf is alvast op zoek naar een twintigtal mensen om een kantoor op te starten.

Het Poetsbureau heeft steile ambities: tegen 2020 wordt op een omzet gemikt van 200 miljoen euro en 10.000 werknemers. Het bedrijf is volledig in handen van Mellemans en zijn echtgenote Elly Huysmans. Ze zijn volgens Mellemans niet op zoek naar externe financiële partners. "Die nood is er niet". (Belga)

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto