Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Het Vierde Oor brengt spannende thriller 'De muizenval' van Agatha Christie

Vierde Oor Olen
URL

Het Vierde oor uit Olen speelt De muizenval , een thriller van Agatha Christie, ’s werelds langstlopende voorstelling.  In deze voorstelling spelen er 4 nieuwe leden  Van Het Vierde Oor mee. Zij staan voor de eerste keer op de scène van Het Vierde Oor.  De regie van deze thriller is in handen van Erik Goris.

Het verhaal

'Een jong echtpaar  Giles en mollie  opent een pension.  Veel ervaring hebben ze niet, het sneeuwt buiten en allerlei vreemde gasten melden zich aan. Op de radio spreekt men van een moord, niet ver van het pension Monkswell.  Een brigadier van de politie komt door de sneeuw en vermoedt een verband tussen de gasten en de moord.

Een 2e slachtoffer valt onder de gasten. Iedereen was in de gelegenheid om de misdaad te plegen en wellicht had ieder een motief. Door de vele sneeuw raakt niemand meer weg…..Er is dan ook nog iets met 3 blinde muizen. Zal de moordenaar nogmaals toeslaan? Zal  er nog een slachtoffer vallen?

Om daarachter te komen moet u komen kijken.

Speeldata: 26 november, 2 en 3 december om 20.15u - 2 zondagen : 27 november en 4 december om 15u.

Met Bart Dams, Kim Punter, Mathias T’syen, Olivier Embrechts, Patrik Vervloet, Petra Vandecasteele, Sharon Busschots en Sinne Crikemans - Domein Teunenberg 51 Olen - reserveren www.hetvierdeoor.be of tel.0475-52-35-13.

Foto's, vid en red. Johan Temmerman/NNieuws.

Teunenberg 51, Olen, België

Vierde Oor Olen

Deel dit artikel