Het Vierde Oor in Olen presenteert in september 'De drie verdrietige eenzame mannen'.
Deze voorstelling is een onvergetelijke feel-good komedie over het mannelijk onvermogen.

Verhaal :

'Stengel, een verdrietige eenzame man, plaatst een 'annonce' in de gazet: "Zij die zich aangesproken voelen om samen met mij oudjaar te vieren en op zoek zijn naar een veilige haven en een goed gesprek worden aangemoedigd om te reageren."

En zodus maken we kennis met gelijkgestemden van geest, de heren Koek en De Vries, die mekaar dus 'blind' treffen in het huis van Stengel dat – ach, en dat voor een man alleen – toch knus ingericht is.

Koek suggereert aanvankelijk een druk gezinsleven, maar blijkt een dakloze niemendal die zijn dagen slijt met het bijwonen van begrafenissen en crematies. Daar krijgt hij 'koffie' met cake en wordt er tenminste naar hem geluisterd, als hij zijn standaard grafrede houdt: 'Het is vandaag een droevige dag'. De Vries had ooit 'bijna' een vriendin, maar die is – na één nacht op proef -uit zijn leven verdwenen.

Vinden de mannen een beetje warmte bij elkaar? Of blijkt de eenzaamheid toch een te waterige lijm die niet goed blijft plakken...

PRIMEUR IN BELGIË

Regie: Gert Van Mechelen -- Spel: Walter Hoeylaerts, Mathias T'syen & Tim Van Gelder - Reserveren zo snel mogelijk klik HIER.

Al enkele vertoningen uitverkocht.

Red. en foto's Johan Temmerman/NNieuws.