U bent hier

Het Zilvermeer verwelkomt Igor Geubbelmans als nieuwe directeur

Mol
14.01.2021 - 22.30u
Door: Lex Verellen

Rauwenaar Igor Geubbelmans staat sinds 1 januari aan het roer van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol.

Igor Geubbelmans is sinds 1 januari 2021 de nieuwe directeur van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol. Van jongs af aan is Igor vertrouwd met het domein, als inwoner van Mol-Rauw.

Het Zilvermeer is een uniek domein en bekend omwille van zijn hagelwit strand, het witte goud van de Kempen. "In mijn ogen is het domein buitengewoon. Ik ben trots dat ik deze mooie kans krijg.
2021, een speciaal jaar waarin zeker dromen uitkomen."

Kinderjaren

Igor Geubbelmans is een geboren en getogen inwoner van Mol-Rauw en is vertrouwd met het Zilvermeer.

"Als inwoner van de streek kwam ik tijdens mijn kinderjaren naar de speeltuin of zwemmen en beleefden we met onze Chirogroep onvergetelijke uitstappen naar het Zilvermeer", zegt hij.

"Tijdens de eerste editie van Pennenzakkenrock mochten we met een groepje het voorprogramma spelen op het grote podium. Ook met het Harmonieorkest van Mol-Rauw verzorgden we optredens op het domein, zoals die ene keer met Sabien Tiels, en bij de opening van het vernieuwde marktplein."

Ervaring

De voorbije jaren deed Igor een hoop ervaring op. Eerst als cultuurbeleidscoördinator, later als afdelingshoofd Vrije Tijd in de gemeente Balen. Hier leerde hij ook de wereld van toerisme en recreatie kennen. Vervolgens werd hij zelfstandig consultant en coach.

Een bruisende toekomst

Het Zilvermeer, de gekende toeristische trekpleister die het vandaag de dag is, is een bezoek meer dan waard. Het domein is voortdurend in verandering en vormt een trekpleister voor jong en oud.

Veel overtuigingskracht is er niet nodig om het pareltje in de Kempen te ontdekken. De naam Zilvermeer klinkt bekend in de oren en wordt geprezen omwille van het familiale, kindvriendelijke en natuurlijke karakter. Het domein is duidelijk een toeristisch ankerpunt in de regio, maar zeker geen eiland op zich.

"De coronacrisis is uiteraard ook voelbaar voor het domein. Toch hoeft dit niet meteen problematisch te zijn. De digitale maatschappij wakkert het verlangen aan om het buitengebeuren te herontdekken. De trend van onthaasting zorgt er ook voor dat gezinnen, dagbezoekers en kampeerders hun weg blijven vinden naar het domein", zegt Igor.

"Het Zilvermeer is en blijft een domein waar de bezoeker zichzelf de koning te rijk voelt. Het vermaak van de gasten staat centraal. Het recreatiedomein heet je welkom, en laat je eigenlijk nooit meer los.

Wie hier vertrekt, moet al heimwee hebben om terug te komen. Dat gevoel wil ik graag realiseren met het voltallige team, het provinciebestuur en alle stakeholders. We gaan voor niets minder dan een Buitengewoon Zilvermeer."

imageMeer nieuws

Minister Crevits verlengt Vlaams beschermingsmechanisme tot eind maart

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 21.01.2022 - 09.19u

Voormalig Bloso-voorzitter Carla Galle (73) overleden

Herentals | Nationaal | Vlaanderen 20.01.2022 - 22.11u

Duits rapport beschuldigt voormalig paus Benedictus XVI van toedekken seksueel misbruik in kerk

EU | Internationaal | Nationaal | Vlaanderen 20.01.2022 - 18.02u

Voetbal Vandaag : nieuwste aanwinst onder de voetbalwebsites

Voetbal Vandaag : nieuwste aanwinst onder de voetbalwebsites
Internationaal | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 20.01.2022 - 17.10u

Winkeldief betrapt in Kempense drankenhandels

Kempen regio | Lille 20.01.2022 - 15.04u

Gezondheidsunie: meer bevoegdheden voor Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) vanaf maart 2022

Gezondheidsunie: meer bevoegdheden voor Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) vanaf maart 2022
EU | Internationaal | Nationaal | Vlaanderen 20.01.2022 - 14.55u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto