Even na 10 uur op donderdag 5 april stapte de 6 miljoenste zwemmer door de deuren van het Nijlense sportcentrum. De heer Davidson is de gelukkige, hij ontvangt op zondag 9 april om 11 uur een mooi cadeau en bovendien mag iedereen die dag gratis komen zwemmen.

De sportdienst wil alle zwemmers die al jaren trouw in het Nijlense zwembad komen zwemmen, hartelijk bedanken. Daarom zal op zondag 9 april iedereen gratis mogen zwemmen én zal er in het water een speelbaan samen met ander leuk speelgoed liggen. Zo kunnen ook de jonge waterratten zich volledig uitleven!

Fotowedstrijd loopt ook nog, leuke prijzen te winnen

Iedereen die een foto genomen heeft met het fotobord in de inkomhal van het zwembad, wordt verzocht om deze te mailen naar sportdienst@nijlen.be De sportdienst maakt later bekend wie de winnaars zijn van deze actie. Zeker doen want er zijn leuke prijzen te winnen!!

Aquaspeelbaan op 12 april

Daarmee is het plonsplezier zeker voor de jongste zwemmertjes trouwens nog niet gedaan want op woensdag 12 april ligt er van 10 uur tot 12 uur, van 13 uur tot 17 uur en van 18 uur tot 20.30 uur een reusachtige aquaspeelbaan van het type 'wipe out' in het bad. Die dag betaal je het normale toegangstarief en kinderen jonger dan 8 jaar moeten begeleid zijn door een volwassene.