Heultje en Oostmalle hebben er in de testwedstrijd om de titel in vierde provinciale D een heuse propagandawedstrijd van gemaakt.  Oostmalle startte het sterkst en schiep gevaar via de snelle spitsen Abdouni en Mols. Op voorzet van Abdouni kopt Robin Van de Vel de 1-0 tegen de netten. Vranckx zag zijn kopbal aan de overkant van de lijn weggekeerd en zag ook een schot door de doelman van Oostmalle gekeerd. 1-0 bij de rust.

Na de rust startte Heultje sterk, het won de meeste duels en via de erg bedrijvige Lem en Faes kreeg het ook kansen. Twee schoten van Warpy werden nog door doelman Van den Heuvel van Oostmalle gekeerd. Bij een nieuwe aanval pakte hij eerst nog een kopbal van Clé maar de goed gevolgde Faes kon de 1-1 binnenkoppen. Heultje ging er op en erover en via een ongrijpbare Lem kwam het op 1-2 (schitterende kopbal). Oostmalle reageerde fel en opnieuw via een snelle tegenaanval kon het de 2-2 scoren.

En net toen iedereen dacht dat we op verlengingen afstevenden werd Lem schitterend vrijgespeeld en scoorde hij met een laag precies en onhoudbaar schot de 2-3.

Oostmalle had geen reactie meer in huis en Heultje kon één week voor grote broer KVC Westerlo een kampioenenfeest bouwen.