Hermans Heftrucks uit Rijkevorsel verwelkomt Heylen Group als nieuwe lange termijn meerderheidsaandeelhouder.  Heylen Group neemt hiermee samen met het managementteam de fakkel over van Leo en Patrick Hermans.

Hermans Heftrucks specialiseert zich in complete 'material handling' oplossingen voor kleine en grote ondernemingen, zodat zij hun dagdagelijkse goederenbewegingen met de hoogste kwaliteit kunnen uitvoeren.

Hiervoor kunnen zij terecht bij Hermans Heftrucks voor verkoop van nieuwe en gebruikte heftrucks, verreikers, hoogwerkers, schaarliften, ..., en toebehoren.

Daarnaast staat een veelzijdige en hoogwaardige vloot klaar om klanten van korte termijn verhuur en lange termijn verhuur oplossingen te voorzien. Dit alles omkaderd met de hoogste aandacht voor dienst na verkoop, onderhoud, reparaties, en ondersteuning met reserveonderdelen.

Hermans Heftrucks is een onafhankelijke speler, maar weet al jaar en dag de hoogste kwaliteit van machines te vinden bij onder andere Toyota, Merlo, Platform Basket, en Prins.

Het bedrijf werd opgericht door de familie Hermans in 1962 en heeft inmiddels meer dan 60 jaar expertise en netwerk opgebouwd vanuit haar thuisbasis in Rijkevorsel. Familiale aandeelhouders Leo en Patrick Hermans hebben sinds enkele jaren de operationele eindverantwoordelijkheid aan het management overgedragen.

Dennis Renders, CEO Hermans Heftrucks: "We hebben het grootste respect voor wat de familie Hermans de voorbije decennia heeft opgebouwd, met Hermans Heftrucks als hoogst betrouwbare partner in de heftruck markt.

We zijn dankbaar omdat we als management sinds enkele jaren de kans hebben gekregen om hun werk te mogen voortzetten en kijken er erg naar uit om onze krachten te bundelen met Heylen Group om Hermans Heftrucks naar het volgende niveau te tillen."

Seppe Onsea, Heylen Group: "Hermans Heftrucks heeft een ijzersterke reputatie die het resultaat is van ondernemen op de lange termijn, waarbij respect voor en service aan klanten, leveranciers, werknemers, en alle andere stakeholders voorop staat.

Dit sluit volledig aan bij het DNA van Heylen Group en we zijn dan ook verheugd om als nieuwe lange termijn aandeelhouder, samen met het management, verder aan het verhaal te mogen schrijven. Samen zullen we erover waken dat Hermans Heftrucks de referentie in kwaliteit blijft en verder zal doorgroeien naar een nationale speler."