Heylen Vastgoed blijft al een komeet door immo-land kruisen. Vrijdagavond opende het origineel Herentals' makelaarsteam feestelijk een extra kantoor op de Grote Markt 8.  Zo'n 150 BH's (Bekende Herentalsenaren) en BN's (Bekende Netelanders) kwamen het Heylen-team feliciteren.

"Vandaag de dag is groei belangrijk. Waar vroeger mensen levenslang in een gekochte woning bleven wonen, zien we meer en meer dat er vaker een woning wordt gekocht en verkocht", zeggen zaakvoerders Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven (foto). "Dit om verschillende redenen. Terwijl de ene zijn werk volgt, zal de andere de drukke metropool inruilen voor een oase van rust op landelijke locaties, of net omgekeerd.

Op die manier worden de woonbehoeftes van die periode in het leven ingevuld. Door in de hele provincie actief te zijn, kunnen we mensen beter verder helpen. We kunnen de verkoop van hun woning beter afstemmen op de aankoop van een nieuwe woonst.

Vanhencxthoven : exclusief vastgoed

Recent lanceerde het makelaarskantoor onder de naam Vanhencxthoven een submerk voor de verkoop en verhuur van exclusief vastgoed. "We kregen zo'n panden ook wel in portefeuille, maar die gingen wat verloren in de massa", geeft Cedric Vanhencxthoven als reden om die anders in de markt te zetten.

Vanhencxthoven kreeg een eigen website en straks ook een eigen kantoor in Herentals. "Momenteel breiden we ons kantoor op de Markt in Herentals uit waardoor het in oppervlakte verdubbelt", legt Cedric Vanhencxthoven uit. "Daarin komt een eigen kantoor voor Vanhencxthoven. Medewerkers zullen ook exclusief voor dit merk gaan werken."

Vanhencxthoven bouwt als vastgoeddienst voort op de juridische en commerciële expertise van Heylen Vastgoed.

Heylen Vastgoed, shirtsponsor van o.a. RFC Antwerp en SKS Herentals, heeft kantoren in Herentals, Turnhout, Lier, Geel, Malle, Antwerpen en Mechelen.

Het dynamisch makelaarskantoor telt 35 medewerkers. (pp)