U bent hier

Heylen Vastgoed pop-upt in winkelcentrum Wijnegem

Herentals | Kempen regio | Provincie Antwerpen
30.11.2018 - 17.02u
Door: Mark Jaspers

Winkelcentrum Wijnegem heeft er een nieuwe shop bij: Kennis van Wonen, het pop-upkantoor van Heylen Vastgoed. Bezoekers speuren er naar panden om te kopen of te huren, en krijgen er antwoorden op vastgoedvragen.

Met het initiatief wil de Antwerpse vastgoedspecialist nog toegankelijker zijn voor huizenjagers en een veel groter bereik bieden aan verkopers en verhuurders. De pop-up is de tiende vestiging van Heylen Vastgoed.

Grootste huizenaanbod van provincie Antwerpen
Wie vandaag gaat shoppen in Wijnegem snuistert niet alleen tussen kleding, juwelen en decoratie. De bezoeker vindt er misschien ook zijn nieuwe thuis. Want Heylen Vastgoed opent in het shoppingcenter de deuren van zijn 10e vestiging.

In de vastgoedwinkel vinden shoppers het grootste huizenaanbod van de provincie Antwerpen en specialisten bij wie ze terechtkunnen met juridische, technische en financiële vragen over vastgoed.

Uitgebreide expertise
Shopmanager Kevin Van Den Ouweland: "Met Kennis van Wonen willen we het huizenjagers nog makkelijker en comfortabeler maken. Het winkelcentrum is vlot bereikbaar, er is veel en gratis parking en je vindt er meer dan 250 winkels en horecazaken.

Tijdens een gezellig dagje uit spring je relaxed bij ons binnen met immovragen en verhuisplannen. Net zoals in de 9 andere vestigingen kunnen bezoekers hier terecht voor al onze gespecialiseerde diensten: verhuur, verkoop, nieuwbouw, exclusieve eigendommen en de juridische cel."

Bereik: 8 miljoen bezoekers per jaar
Zaakvoerder Johan Heylen: "Wijnegem ontvangt elk jaar ruim 8 miljoen bezoekers. Zo zetten we de panden voor een enorm publiek in de kijker. Daarnaast blijven we de panden van onze klanten verspreiden via alle mogelijke kanalen, online en offline. Zo verhogen we de kans op een snelle verkoop of verhuur."

Videowall en 4 interactieve zoekschermen
Via 4 interactieve kiosken vinden bezoekers in enkele kliks de woningen die aan hun wensen en budget voldoen. Voor die kiosken werd volledig nieuwe vastgoedsoftware ontwikkeld. Verder in de shop presenteert Heylen Vastgoed op een indrukwekkende videowall hun nieuwbouwaanbod van meer dan 50 projecten in de provincie Antwerpen . Daarmee is de vastgoedspecialist ook klaar om in de toekomst steeds meer 3D-visualisaties te tonen.

Primeur voor winkelcentrum Wijnegem
Shoppingcentermanager Katrien Geysen: "Heylen Vastgoed is de allereerste makelaar die we in Wijnegem mogen verwelkomen en daar zijn we heel blij mee. Het winkelcomplex onderging begin dit najaar een metamorfose, met een nieuwe naam, een vernieuwd interieur en uitgebreidere diensten. We willen ons nog meer focussen op gemak, gezelligheid en sterk advies. De pop-up van Heylen Vastgoed past in dat totaalplaatje."

De vastgoedshop is open van maandag tot zaterdag van 9 tot 20 uur, op vrijdag tot 21 uur en tijdens de zondagsopeningen. De pop-up blijft minstens 6 maanden in Wijnegem, met een grote kans op verlenging. (pp)

imageMeer nieuws

Wout van Aert flikt het ook in de Dauphiné

Internationaal | Lille | Neteland | Vlaanderen 12.08.2020 - 16.22u

Muziek als ontspanning in coronatijden

Nijlen regio 12.08.2020 - 16.15u

Cunina : 'Corona in onze partnerlanden'

Cunina : 'Corona in onze partnerlanden'
Geel | Internationaal | Vlaanderen 12.08.2020 - 11.05u

Verkiezing Miss België 2021 : Herentalse Stephanie Gios (20) éérste Miss Zorg?

Verkiezing Miss België 2021 : Herentalse Stephanie Gios (20) éérste Miss Zorg?
Herentals | Nationaal | Vlaanderen 12.08.2020 - 07.58u

NMBS gaat aantal extra treinen naar de kust schrappen

NMBS gaat aantal extra treinen naar de kust schrappen
Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 11.08.2020 - 22.42u

Cathy Berx stuurt coronamaatregelen woensdag opnieuw bij

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 11.08.2020 - 22.39u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto