Royal Antwerp FC, de Ploeg van ’t Stad, heeft een nieuwe shirtsponsor. Het logo van Heylen Vastgoed siert de nieuwe outfit van de spelers.

Supporter wordt sponsor

 Zaakvoerders Cedric Vanhencxthoven en Johan Heylen zijn enthousiast. Al geruime tijd een trouwe sponsor Johan Heylen is al van kindsbeen af een hevige supporter van Royal Antwerp FC. “Ik maakte de ‘grote generatie’ mee met spelers als Lehnhoff, Kiekens en Taeymans die in die tijd op de grasmat stonden.

In die periode werd RAFC finalist van de Europabeker voor Bekerwinnaars (1992-1993) en het team trok naar het Wembley-stadion in London om de finale te spelen. Ook nadien, toen de club in een dipje zat, bleef ik de wedstrijden volgen.” Supporters die naar de Bosuil trekken, zien er al een aantal jaren reclame van Heylen Vastgoed.

Rood-Wit

“Als bedrijf deze mooie club een steuntje in de rug kunnen geven verheugt mij, bovendien past het in onze strategie om in heel de provincie aanwezig te zijn. Toen de opportuniteit zich voordeed om ook shirtsponsor te worden, hapten we meteen toe.

Het is een flinke investering, maar we zijn er van overtuigd dat het een win-win situatie is. Mijn dank gaat uit naar Commercieel Manager Bert Verdijck, CEO Patrick Decuyper en de rest van de club voor de samenwerking.”

Jong Bedrijf

Rood-wit is dé kleur Terwijl Stamnummer 1 de oudste voetbalploeg van het land is, is Heylen Vastgoed een vrij jong bedrijf. Toch zijn er heel wat raakpunten tussen beide organisaties. Heylen Vastgoed is ondertussen aanwezig in nagenoeg de hele provincie Antwerpen en wil zoveel mogelijk mensen uit Antwerpen bereiken.

“Voetbal is een sport voor iedereen, als bedrijf willen wij ook voor iedereen openstaan.” En ook al draait het bij Heylen Vastgoed vaak rond cijfertjes en kleine lettertjes, sport en fair play worden er hoog in het vaandel gedragen. “De kleuren van Heylen Vastgoed zijn bovendien niet toevallig rood en wit!” lacht Johan.

Positieve flow

Positieve flow Heylen Vastgoed is een sterk groeiend bedrijf. Ook RAFC wint terrein. “Het aantal supporters is spectaculair gestegen en de ploeg is klaar voor de titelstrijd” zegt Johan Heylen, die veel vertrouwen heeft in de ploeg.

“Er blijkt veel ambitie uit de ploeg en de omkadering. Onder impuls van het nieuwe bestuur merk ik dat de club in een positieve flow zit. Wij hopen dan ook dat RAFC en Heylen Vastgoed samen deze trend kunnen verderzetten.”

Over Heylen Vastgoed

In de immosector positioneerde Heylen Vastgoed zich als een sterk groeiende speler in de provincie Antwerpen. Met kantoren in Herentals, Malle, Turnhout, Geel, Lier en Antwerpen is Heylen Vastgoed vlot bereikbaar. Door de talenten en specialisaties van onze 30 medewerkers in te passen in een team, kan deze vastgoedmakelaar een vlotte, transparante, eerlijke, en uiterst gespecialiseerde service geven.

Meer info: www.heylenvastgoed.be of info@heylenvastgoed.be