Heylen Vastgoed blijft groeien en biedt nu ook woningen aan. Aan de Zavelstraat komen 53 flats, een mix van koop- en huurwoningen. Het project Zavelhof biedt appartementen vanaf 168.000 euro.

Al in december wordt het leegstaande gebouw op de site gesloopt, de nieuwbouw start tijdens de tweede helft van 2018.

Herentals groeit. De hoofdstad van de Antwerpse Kempen trekt heel wat nieuwe inwoners. Daardoor stijgt de vraag naar woningen binnen de Ring zó sterk dat het aanbod nauwelijks kan volgen. Residentie Zavelhof komt dus als geroepen. Deze week werd het startsein gegeven voor de verkoop van de 42 nieuwbouwappartementen.

Kleine en grote appartementen binnen de Ringlaan van Herentals

Residentie Zavelhof wordt een gebouwencomplex in de Zavelstraat, binnen de Ring van Herentals en vlak bij het centrum. Er komen 42 appartementen, verdeeld over twee blokken, met 1, 2 of 3 slaapkamers en ondergrondse parkeerplaatsen. Heylen Vastgoed organiseert de verkoop. Projectontwikkelaar en aannemer van dienst is bouwbedrijf Pluym-Van Loon.

Heylen Vastgoed start verkoop

De werkzaamheden starten in juni 2018, de verkoop van de appartementen ging deze week van start. Johan Heylen, zaakvoerder van Heylen Vastgoed: "Er is veel vraag naar woningen binnen de Ring en Zavelhof is echt een droomproject. De residentie is een gezonde mix van kleine en grote appartementen met veel groen errond en gelegen in een gezellige buurt vol winkels, scholen en horeca."

Intensieve begeleiding van kopers

Omdat de bouw van Zavelhof nog moet starten, gebeurt de verkoop op plan. Dat heeft veel voordelen. Want de woning wordt kant-en-klaar opgeleverd – kopers hoeven het bouwproces dus niet zelf te coördineren. En ze kunnen nog alles kiezen, zoals de indeling, afwerking en materialen. Maar kopers moeten zich wel goed informeren. Heylen Vastgoed begeleidt hen daarbij.

Johan Heylen: "We hebben een gespecialiseerde dienst voor nieuwbouwprojecten, met juristen die de wetgeving én het project door en door kennen. We begeleiden de kopers stap voor stap in het proces, en geven een antwoord op juridische en administratieve vragen."

Infosessie Residentie Zavelhof op 25 november

Wie interesse heeft, kan op zaterdag 25 november tussen 10 en 16 uur terecht op de site in de Zavelstraat in Herentals. Heylen Vastgoed organiseert dan een infodag over het nieuwbouwproject. Inschrijven is niet nodig.

(pb)