Hezemeer, verkozen tot 'mooiste sauna- en wellnesscentrum van België', borrelt over van expansieplannen. Stap voor stap. De klant staat er trouwens iedere dag centraal. De succes-story van Hezemeer blijft duren.  En terecht. 

Recent konden de 1.000-en klanten de hypermoderne receptiehal en het splinternieuwe knusse horecagedeelte ontdekken. Je voelt je je er meteen thuis.  Hezemeer investeerde 2,1 miljoen euro.

Michel Peeters, vennoot-manager, mét toekomstvisie : 'In 2014 hielden we onder onze klanten een enquête rond het thema 'Wat verlang je extra in Hezemeer?' Uit de 100-en inzendingen hebben we ondertussen 20 projecten uitgevoerd. In mei van dit jaar hebben we de succesvolle top 3 gerealiseerd : de zoutsteensauna met zoutsteen uit de Himalaya, het koud siliciumbad en de ruime zomertuin. 

Bouwproject van hotel bovenop het nieuwe horecagedeelte

'Het businessplan ligt klaar voor de bouw van een trendy wellnesshotel', vervolgt Michel Peeters. 'In iedere kamer komt een jacuzzi, een balkon met zicht op de natuur en de zwembaden en  buitensauna's.  Een boomhutsauna staat ook in de planning.  Zo'n sauna vind je nog nergens in de Benelux.

Van 22 personeelsleden bij de start, zijn we naar 81 medewerkers gegroeid nu op 35.000m2.  Gemiddeld krijgt Hezemeer meer dan 320 bezoekers per dag, of 120.000 per jaar.  En dat moet je verdienen.  Samen met ons heel tof team leggen we de nadruk op een aparte beleving in een  klantvriendelijk concept van doorgedreven service én kwaliteit.

Je kan in de opvallend frisogende horecaruimte genieten van o.a. streekgebonden suggesties, ook vegetarisch, een uitgelezen wijnkaart, gezonde vruchtensapjes, milkshakes, cocktails, een selectie Belgische topbieren en veel meer.

Drukte en stress maken plaats voor rust en ontspanning bij ons. Ook ons personeel wil ik tot rust laten komen in onze infrastructuur. Dat vind ik essentieel binnen onze organisatie. Wie ons horecateam wil versterken, neemt contact op langs michel@hezemeer.be,' besluit Peeters. (foto)

Midsummer

Op zondag 14 augustus is Hezemeer uitzonderlijk open tot 02.00u 's nachts voor de Midsummer. Er is een vuurshow, live muziek, een hapje en veel extra opgieten.  Je kan meefeesten van 20u tot 02.00u.  Je hoeft hiervoor niet extra te betalen,  hiervoor moet niet reserveren.

Hezemeer zomerwedstrijd : win een inkomticket (twv. €29,90)

Manager-vennoot Michel Peeters wil ook alle NNieuws-lezers verwennen. Hezemeer schenkt 10 x 1 inkomticket weg. 

Wedstrijdvraag : welke 3 projecten werden als top-3 in Hezemeer dit jaar gerealiseerd ?

Mail het juiste antwoord met je naam en adres naar redactie@nnieuws.be voor 15 augustus.  Je krijgt een mail als je gewonnen hebt.

Succes.  Veel wellness fun @ Hezemeer.

Guy Verellen / NNieuws.