Noordstar en Hezewijk hielden zich perfect in evenwicht.

De ongeslagen leider Hezewijk ontving de nummer 3 uit de rangschikking Noordstar. En dit is altijd een leuke derby.

Nog geen minuut ver gaat Vervoort door over rechts en lobt schuin de te vroeg uitgekomen thuisdoelman en het staat al 0-1.

Vanaf dan neemt de thuisploeg het heft in handen en oefent wat steriele druk uit met vooral veel balbezit.

Op het kwartier is er een prachtige pass richting Haesendonckx die op snelheid voorbij zijn man gaat en de bal mooi voorbij de doelman trapt. 1-1.

De rest van de eerste helft is het vooral de thuisploeg die het meeste gevaar ontwikkelt via een gevaarlijke kopbal van weer Haesendonckx en pogingen van Gastmans en Van den Eynden. We rusten bij 1-1.

In de tweede helft is het meeste balbezit zonder echte kansen voor de bezoekers. In de 59ste minuut een hoge ongevaarlijke voorzet waarbij de thuisdoelman en een van de verdedigers ongelukkig tegen mekaar lopen en zo de bal voor de voet van Willems valt en voor het lege doel kon deze niet meer missen. 1-2

Een 8-tal minuten later is er een actie van Usfu die zijn schot gekraakt ziet en zo de bal voor de voeten van Van den Eynden ziet vallen en deze prikt de 2-2 binnen.

Nadien noteren we nog een reuzekans voor Haesendonckx en prachtige schoten van oa Gastmans. Het blijft echter 2-2 waarmee beide ploegen tevreden kunnen zijn alhoewel het meeste gevaar toch van de thuisploeg kwam.

Hiermee blijft Hezewijk voorlopig op kop met 17 punten. Zondag zijn de leiders vrij en is er de topper tussen de nuùmmers 2 en 3 : Hallaar en Ramsel.