Het grootste sportevenement van het jaar in Herentals heeft er dit jaar een (voorlopig) klein broertje bij gekregen met "Herentals Sjot".  VC Herentals heeft niet geaarzeld om zijn medewerking aan dit initiatief te verlenen en de voetballiefhebber  gewoon een dagje onbekommerd voetbalplezier te bezorgen...

Herentals Sjot richt zich tot sportclubs, caféploegen, bedrijven, vriendenkringen en individuelen en bestaat uit 2 onderdelen: een "Straatvoetbaltornooi" en een "Combinatie van Kickervoetbal en penalty schieten". Het straatvoetbaltoernooi wordt betwist door mini-, zaal- of veldvoetbalploegen van 5 spelers en 3 wisselspelers van minstens 16 jaar. Het toernooi wordt betwist op het pleintje van de Molenvest ter hoogte van het College en start om 10u. De finale is voorzien tussen 17.30u en 18.30 uur.

Het onderdeel van Human Kicker kan doorgegeven worden aan de gewone voetballiefhebber, aan supporterclubs, maar ook jeugdploegen - vanaf 13 jaar - kunnen zeker deelnemen aan dit onderdeel dat georganiseerd wordt op de parking achter de bibliotheek, eveneens op de Molenvest. Het vereist op zich weinig technische bagage maar levert heel veel voetbalpret op. Gegarandeerd!!!

Dit alles vindt plaats op vrijdag 26 juli op de Molenvest aan de bib. Inschrijven kan bij www.herentalsfeest.be. Voor verdere informatie kan je terecht bij Dirk Van den Eynden van VC Herentals op dirk.van.den.eynden@telenet.be en/of Dany Adriaensen van HFF op dany.adriaensen@gmail.com .