Rock en dance vormden ook dit jaar de afsluiter van Herentals Feest. Polle 'Paul Michiels' Pap blijft enorm populair en misschien is er gewoon geen betere act dan Milk Inc. om Herentals Feest af te sluiten.


Caren Meynen nam de presentatie van de avond op zich en warmde met The Bul Dogs het publiek op.

Na Caren verscheen Idool-finalist Kristof op het podium. Met z'n rockstem liet hij merken waarom hij het zo ver in de talentenwedstrijd heeft geschopt.

Van Aïris wisten we al langer wat ze in haar mars heeft.  Als winnares van een Joepie-wedstrijd, mocht ze bij Sonic Angel van Maurice Engelen een platencontract tekenen en haar eerste single 'Wonderful' wordt volop op ThalsFM en Q-Music gedraaid.  Hopelijk volgen de andere nationale zenders spoedig dit voorbeeld.

Tijd voor rechttoe-rechtaan rock en punk met Ludo Mariman, frontman van Belgische trots The Kids. 'There will be no next time' zong hij, maar als het van het publiek afhangt mag hij zeker terugkomen.

Udo kreeg met zijn cover van de Turahit 'Ik mis je zo', de goedgevulde Grote Markt muisstil.

Plots verschenen er opvallend meer vrouwen op de voorste rijen, en daar zal het optreden van Paul Michiels zeker niet vreemd aan zijn geweest. Na al die jaren is hij nog steeds op zoek naar 'The way to your heart'.

Patrick Riguelle en John Terra, het lijkt misschien een vreemde combinatie, maar het klopt. Met hun Brill Building songs brachten ze covers die iedereen wel in een of andere versie kent.

Linda en Regi van Milk Inc. zorgden voor de perfecte jaarlijkse afsluiter.

Discobar Double Groove had de eer om de fuivende menigte nog tot 3u (en langer) vrijdagnacht op de Grote Markt te houden.

Waar was dat feestje? Op de Grote Markt!

Foto's: Peter Vissers / Nnieuws