Droom je ervan om naast een wielerkampioen in een Volvo cabrio door het centrum van Herentals gevoerd te worden? Het kan via de facebookpagina van Herentals Fietst/Feest.

Elk jaar rijden net voor de start van het wielercriterium een vijftal cabrio’s door de straten van het Herentalse centrum. In die wagens zitten elk jaar de grote namen uit het deelnemersveld. Met naast de wielergoden een lokale schone.

Meisjes die zin hebben om dit jaar een wielerheld te flankeren tijdens zijn ereronde, mogen zich melden via de Facebook pagina van Herentals Fietst/Feest.

We zijn te vinden op https://www.facebook.com/pages/Herentals-Fietst-Feest/191446540922404

Of via de F-knop op onze site www.herentalsfietst.be

Een aantrekkelijke snoet is een troef, natuurlijk. Maar we selecteren onze eredames vooral op een andere manier. Wij nodigen die jongedames uit die ons op een originele manier willen steunen.

Een paar voorbeelden. Zorg vb. dat je iets extra doet voor het evenement. Meld je bijvoorbeeld (met een groep vriendinnen?) aan voor een paar uur vrijwilligerswerk. Of zoek nog een late sponsor. Of doe ons een ander origineel voorstel om ons evenement nog toffer te maken… En natuurlijk kunnen veel “likes” bij jouw voorstel voor extra kansen zorgen.

De kandidates met de leukste voorstellen krijgen een plaatsje in onze Volvo Van Houdt cabrio’s… Dat de slimste schoonheid moge winnen…

Foto archief HF 2011