U bent hier

HFF : aangepast verkeer en parkeren in centrum

Herentals
26.07.2017 - 03.00u
Door: Herman Gezelle

Voor Herentals Fietst en Feest gelden in het centrum van de stad speciale verkeers- en parkeerverordeningen. De Grote Markt vormt daarbij het kloppende hart.

Op de volledige Grote Markt geldt sinds maandag een verkeers- en parkeerverbod, voor de opbouw van de podia en andere attracties.

Parkeerverboden zijn er van woensdag tot zaterdag in de Zandstraat (tussen het marktplein en de Nieuwstraat), Hofkwartier, Bovenrij (tussen Nonnenstraat en Grote Markt), Kloosterstraat, Lantaarnpad, Koppelandstraat.

Er is geen verkeer mogelijk op donderdag en vrijdag in de Zandstraat (tussen Zandpoort en Nieuwstraat), Nieuwstraat (tussen Vaartstraat en Zandstraat), Hofkwartier, Bovenrij, de Paepestraat, Nonnenstraat, Kloosterstraat, Lantaarnpad, Koppelandstraat, Augustijnenlaan (tussen Hellekenstraat en Sint-Jobstraat), Kerkstraat, Kerkplein, Collegestraat, Molenvest (tussen Herenthoutseweg en Gildelaan), Gildelaan (tussen Molenvest en Kerkplein), Sint-Jansstraat, Herenthoutseweg (binnen de Ringlaan), Noorderwijksebaan en Sint-Waldetrudisstraat.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto