U bent hier

HFF : doe mee aan de pelotonpoll Herentals Fietst

Herentals
03.07.2019 - 17.53u
Door: Mark Jaspers

HFF plaatste een 'grote pelotonpoll' op de eventpagina van HFF https://www.facebook.com/events/258191601676652/

'Op die manier wilden we inschatten welke renners ons publiek graag op ons na-Tourcriterium ziet rijden', zegt Bart Timpermans pr. 'Nog geen 25 uur na het plaatsen van de poll zijn de trends al behoorlijk duidelijk. Ook hier domineren de veldrijders het peloton.

Voor ons als inrichters is deze poll interessant bij het kiezen van onze prioriteiten. De financiële middelen zijn nu eenmaal niet onbeperkt. Bovendien is het ook altijd afwachten welke renners willen rijden en of ze er ook de toestemming voor krijgen van de ploeg.

Leuk aan deze poll is dat de mensen ook zelf namen aan de lijst kunnen toevoegen. Wij plaatsten 60 namen in onze poll, intussen zijn er al 74. Een nadeel: door een overijverige supporter van Wout Van Aert, staat zijn naam er intussen twee keer in. We zullen die stemmen wel bij elkaar tellen.

We laten deze poll nog een paar dagen staan om zo meer mensen de kans te geven om hun voorkeur kenbaar te maken.' Velen willen zelfs dat Rik Van Looy, Eddy Merckx, Tom Boonen hun benen nog eens insmeren...

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto