Bij een verjaardag horen cadeautjes, of niet?  Voor sommige kinderen is dit echter niet zo vanzelfsprekend, omdat ze in armoede leven.

Hidrodoe-manager Hilde De Laet en kunstenaar Xavier Storms overhandigden vanmiddag 2 cheques van 150 euro aan Koen Hendrickx van Feestvarken vzw. Deze organisatie zorgt voor een fijne verjaardag, voor elk kind.

Xavier won de kunstexpo Schitterend Water afgelopen zomer met zijn kunstwerk Fuente de Conexiòn. Tijdens de uitreiking kwam hij met de verrassing om zijn prijzengeld door te geven aan een goed doel.

Z'n prijzengeld doneert hij aan Feestvarken vzw. Hilde De Laet: "Hidrodoe besliste daarop om het prijzengeld te verdubbelen. We vinden dit zo'n mooi initiatief. Elk kind verdient een cadeautje op zijn verjaardag!"

De gift van Hidrodoe en Xavier Storms werd enthousiast ontvangen door Feestvarken vzw. Met het geld worden verjaardagspakketten gemaakt.

Deze worden bezorgd aan kinderen waarvan ouders het financieel moeilijk hebben, zonder onderscheid te maken tussen ras, nationaliteit of afkomst.

www.feestvarkenvzw.be