Vanaf zondag 5 juli kan je weer volop op ontdekkingstocht in Hidrodoe.  De veiligheid van de bezoeker heeft de absolute prioriteit. Het water dat door de experimenten stroomt, is volledig gedesinfecteerd.

Bezoekers krijgen een styluspen, waardoor ze de touchscreens helemaal coronaproof kunnen aanraken. Voor de kinderen zijn er speciale 'toverstokken', zo blijft het ook voor de kleinsten een leuke beleving.

Uiteraard wordt alles grondig ontsmet voor, na en tijdens een bezoek. Het waterdoecentrum in Herentals zorgt er zo voor dat genieten deze zomervakantie wel nog kan.

Springen onder de waterparaplu, dansen op de springfonteinen, je kan het zo gek niet bedenken. En toch, deze zomer doet Hidrodoe nog net iets straffer: een echte tijdreis naar de toekomst.

Met 1 stap in de groene achtertuin beland je 30 jaar verder in de tijd. Het jaar 2050 ziet er door klimaatverandering helemaal anders uit.

Ticketverkoop ter plaatse is niet meer mogelijk. Je koopt vooraf je ticket online via de website www.hidrodoe.be. De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap.

info@hidrodoe.be