Hidrodoe, het interactieve waterdoecentrum van Pidpa aan Haanheuvel, mocht donderdagnamiddag de 500.000e bezoeker verwelkomen sinds de opening in 2003. De gelukkigen zijn één jaar lang de eregast in het centrum. 

De familie Cools-Janssen uit Zoersel bezocht Hidrodoe voor een dag vol waterplezier. Maar ze kregen meer dan verhoopt. Groot was hun verbazing toen ze plots de serpentines rond hun hoofd zagen vliegen. Ze kregen felicitaties van Eddy Huyghe, voorzitter van drinkwaterbedrijf Pidpa, de eigenaar van Hidrodoe.

Ook vandaag werden ze extra in de watten gelegd. De eerste reactie van mama Natalie : "Dit is ons eerste bezoek aan Hidrodoe en dan dit. Echt wel een verrassing! Wij komen zeker nog eens terug."

Hidrodoe, een succesformule

Hidrodoe is voor velen synoniem met een unieke waterbeleving. 120 doe-opstellingen, een leuke 4D-film en alles wat je wil weten over water. Maar Hidrodoe is vooral ook veel plezier beleven. Elke schoolvakantie zijn er speciale vakantie-acties. Zo is elke uitstap naar Hidrodoe net iets anders.

Zomer 2015 staat in het teken van Hidrodoe Beach. De bezoekers kunnen het strandgevoel beleven in hartje Kempen. Hidrodoe Beach loopt nog tot 30 augustus en is alle dagen geopend behalve woensdag en zaterdag.  Meer info op www.hidrodoe.be