Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hidrodoe trapt feestjaar af met record

Hidrodoe

Januari is traditioneel een maand voor een terugblik op het voorbije jaar én goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ook Hidrodoe, het belevingscentrum over water, kijkt tegelijk terug én vooruit.

“Het jaar 2022 was fantastisch voor Hidrodoe. We mochten bijna 52.000 bezoekers ontvangen en inspireren over water. Een geweldig jaar, zeker na de moeilijke corona-jaren.”, aldus manager Hilde De Laet.

De voorbije kerstvakantie heeft zeker bijgedragen aan dit succesvolle jaar. Hidrodoe lanceerde namelijk ‘Hartje Winter’. “In 2021 zetten we reeds onze eerste stappen naar een volwaardig winterprogramma. Water is namelijk niet alleen leuk in de zomer, maar zeker ook in de koudere maanden.

Hartje Winter sloeg echt aan bij onze bezoekers. Bijna 1.900 bezoekers kwamen experimenteren met water, en ontdekten de winterwandeling en de winterkermis. Hiermee sneuvelt ineens een record, nog nooit kwamen zoveel mensen Hidrodoe beleven tijdens de kerstvakantie.”

Een mooie start voor een speciaal jaar voor het belevingscentrum over water in Herentals, Hidrodoe viert dit jaar zijn 20ste verjaardag. “We plannen een echt feestjaar, waarbij we jong en oud trakteren op water en wetenschap, met dat tikkeltje extra, zoals je van ons gewend bent.”, vertelt Hilde De Laet.

Voor wie Hartje Winter gemist heeft, is er goed nieuws. De winter duurt in Hidrodoe nog tot 5 maart. Tickets koop je voordeliger online via www.hidrodoe.be/koop-je-ticket

Hidrodoe

Deel dit artikel