'Voor de midweek wedstrijd moest Herentals naar HIH Turnhout. Van bij het begin begon SKS met hoge pressing. Dit loonde al na 5min, Verlooy kon scoren door het mistasten van de thuisdoelman.

SKS liet het tempo niet zakken en ging vol voor een tweede treffer. Na 12 minuten kon Verlooy zich doorzetten, die legde terug naar Sow maar de bal botste via zijn scheenbeen naast doel. Grote kansen bleven uit tot 10 minuten voor rust.

Mertens maakte zich vrij net buiten de baklijn en trapt de bal net onder de lat, maar Bekers had een goede redding in huis. 5 minuten voor rust kopte Verlooy op de dwarsligger en in de herneming besloot Sow op de paal.

Herentals wilde nog graag de 0-2 voor rust maken, maar deze kwam er niet. Sow was er kortbij met een schot op de paal en in de herneming trapte Verlooy de bal recht op de keeper. De ruststand had veel meer dan 0-1 moeten zijn, maar toch bleef het zo.

De tweede helft was nog maar net bezig of Schenck maakte er 0-2 van met een goed geplaatste bal in het zijnet. SKS was niet meer te stoppen en ging gewoon verder op hun elan. Het werd al snel 0-3 na een prachtige actie van Mertens, hij brengt de bal voor doel en Sow krijgt hem voor de voeten en trapt de bal beheerst binnen.

Het tempo ging echt te snel voor Turnhout, een kwartier in de 2e helft werd het 0-4. Weer was het Verlooy die op aangeven van Nuyes zijn 2e van de avond binnenkopte. 20 minuten voor tijd waren er 2 grote mogelijkheden om er forfaitcijfers van te maken, maar dit gebeurde toch niet.

Eerst was het Schenck die de bal van schuin op de keeper trapte en iets later Sow die van dichtbij de bal hoog over schoot. De 0-5 kwam er toch een kwartier voor tijd, Verlooy vervolmaakte zijn hattrick na weer mistasten van de keeper. 5 minuten voor tijd kreeg Verlooy een mooie kans om zijn 4e van de avond te maken, maar doelman Bekers kon de bal stoppen.

Vlak voor affluiten Kreeg Turnhout een prachtige kans om een eerredder te maken, maar Cavents stuitte op Maes. Eindstand 0-5.