U bent hier

HIK-campus Herentals DTL : 'Gezocht vrijwillige babbelaars'

Herentals | Neteland
12.09.2017 - 08.32u
Door: Mark Jaspers

Op HIK-campus Herentals DTL volgen honderden cursisten uit de hele wereld Nederlandse les. Jan Michielsen, adjunct-directeur HIK-DTL : 'Om hun kennis in de praktijk te kunnen oefenen, is de campus op zoek naar Nederlandstalige mensen die graag eens een babbeltje slaan met de cursisten.

Want is er iets leerrijker dan met een échte Belg Nederlands te kunnen oefenen? Vandaar deze oproep aan mensen die graag babbelen, die graag anderen vooruit helpen en die houden van een uitdaging.

Ben jij zo iemand? Meld je dan zeker aan als 'babbelaar' voor de NT2-lessen op campus Herentals DTL. Vertel er zeker bij over welk onderwerp je graag praat en of je liever voor een grote groep praat (in de vorm van een presentatie) of liever met met één of enkele personen een informeel gesprek houdt. Dan kunnen de docenten hier rekening mee houden.

Welk profiel zoekt de campus?

Kom je graag onder de mensen, spreek je vloeiend en verstaanbaar Nederlands, ben je beleefd en vlot in de omgang en kan je wat tijd vrijmaken? Dan ben jij de geschikte man/vrouw voor deze babbelsessies.

Wanneer kom je babbelen?

Dat is onderling af te spreken. De lessen lopen van maandagochtend tot en met zaterdagmiddag. Geef dus zeker aan op welke dagen en momenten (voormiddag – namiddag – avond) je beschikbaar bent en hoe vaak je kan/wil komen (eenmalig, af en toe, elke week, ...).

Wat krijg je ervoor terug?

Je besteedt je vrije tijd uiteraard op een zinvolle manier, je ontvangt respect en waardering, je kan zelf bepalen hoeveel tijd je komt babbelen én je maakt deel uit van een dynamische groep van vrijwilligers.'

Ben je geïnteresseerd, contacteer dan de NT2-coördinator Amaryllis Luyten (amaryllis.luyten@dtl.be) of het secretariaat van campus Herentals DTL (014/23 23 70, info@dtl.be, Kerkstraat 38 in Herentals).

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto