Vanavond  ontvingen de allereerste afgestudeerden van de dag- en avondopleidingen 'Residentieel elektrotechnisch Installateur' en 'Schoonheidsverzorging' op HIK Campus Laakdal hun certificaat.  Het werd een feestelijke happening en een emotioneel moment.

'Jullie hebben het voorbije jaar een lange, soms moeilijke weg afgelegd', feliciteert Jan Cuypers, HIK-vestigingsverantwoordelijke Campus Laakdal, de geslaagde cursisten.

'Met de hulp van onze leerkrachten en met de steun van jullie ouders, familieleden en vrienden hebben jullie dit tot een goed einde gebracht. Sommigen onder jullie bleken geboeid door de laatste beauty-trends en kozen voor de opleiding Schoonheidsspecialist.

De zin voor techniek bleek voor sommigen nuttig bij het kiezen voor de opleiding Residentieel Elektrotechnisch Installateur. Kortom: ieder van jullie beschikt over bepaalde kwaliteiten en daar mogen jullie trots op zijn.

Op school hebben we deze kwaliteiten gestimuleerd en hebben we jullie de nodige achtergrondkennis, vaardigheden en praktijkervaring aangereikt om ze ten volle te kunnen benutten.'

'Nodige inzet en gedrevenheid geëist'

'Hierbij werd van jullie de nodige inzet en gedrevenheid geëist, twee eigenschappen die ook in het latere leven van groot belang zullen zijn', vervolgt Jan Cuypers.  'Maar de boog stond niet altijd gespannen: tijdens allerlei uitstappen en projecten leerden jullie elkaar en de leerkrachten beter kennen

Ook tijdens deze momenten leerden jullie bij: vaak onbewust trainden jullie jullie zin voor organisatie en initiatief, en leerden jullie op een respectvolle manier omgaan met elkaar en anderen.

Blijf onderzoeken, leren, jezelf verbeteren, wees nooit tevreden met de middelmaat maar streef naar perfectie in alles wat je onderneemt.  Gefeliciteerd!', besluit Jan Cuypers.

Behaalden het certificaat van Schoonheidsspecialist:
Briers Lori - Westerlo
Lahmar Abbou Latifa - Tessenderlo
Nicasie Kyara - Laakdal
Vandervorst Jole – Oud-Heverlee

Behaalden het certificaat van Residentieel Elektrotechnisch Installateur (dag):
Belmans Arne - Westerlo
Chen Jie - Laakdal
Horemans Zeb - Olen
Schepens Grim - Veerle
Van Bael Sybe - Laakdal
Verbeke Hendrik - Antwerpen

Behaalden het certificaat van Residentieel Elektrotechnisch Installateur (avond):
Goos Heleen - Herselt
Leys Stef - Westmeerbeek
Swinnen Koenraad - Herentals
Van Hoof Christiaan - Westerlo
Van Roie Martinus - Herselt
Waloszek Robin - Herentals
Willems Paul - Langdorp.

Foto's Nnieuws.