Veel activiteiten stonden de voorbije 2 jaar op een lager pitje. Ook bij HIK CVO Geel.  Maar op zaterdag 11 juni houdt HIK CVO op Campus Geel opnieuw een niet te missen algemeen infomoment (10.00-13.00u).

Alle opleidingen van HIK ken je er ontdekken.  De cursisten Fotografie gaan nog een stapje verder: ze tonen hun werk in verschillende digireeksen.

Om 10.30u presenteert gastspreker fotografe Hilde Braet een boeiende uiteenzetting.  Iedereen is van harte welkom.  Wie weet word je wel verrast door een streepje live muziek.

Wie is Hilde Braet

Fotografie is de rode draad doorheen het leven van Hilde . Na het behalen van het diploma van landbouwingenieur assisteerde ze jarenlang de portretfotograaf Rony Heirman.

Ondertussen studeerde ze fotografie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten. Daarna specialiseerde Hilde zich verder in techniek en inhoud. Hiervoor reisde ze oa naar Tsjechië (Praag), Zwitserland (Basel), Nederland (Apeldoorn) en Frankrijk (Arles). Hilde beoefent vele soorten van fotografie. Hilde is ook een zeer geëngageerd fotograaf en werkt graag in de sociale sector.

Locatie infomoment: Campus Geel (Thomas More) – Kleinhoefstraat 4.