U bent hier

HIK CVO : 'Klaar voor 2022, klaar voor een frisse start'

Geel | Herentals | Kempen regio | Neteland
17.01.2022 - 11.10u
Door: Herman Gezelle

'Wat is jouw passie? Wat is jouw talent? Ben jij tevreden in je job? Of ben je op de uitkijk naar iets anders? Ontwikkel je talenten, doe wat je graag doet en kies voor een toffe job die je ligt', zegt An Dekoninck, communicatie HIK CVO.

'Daar is het nooit te laat voor. Er zijn er al velen die het je voordeden. Als 30'er, 40'er of 50'er kiezen voor een nieuwe wending in je leven is natuurlijk niet gemakkelijk, maar wat is 1 of 2 jaar opleiding tegenover 10, 20 of 30 jaar werkgeluk?

In het volwassenenonderwijs kan je vandaag de dag uit een heel ruim aanbod aan cursussen en opleidingen kiezen die tot een certificaat of diploma leiden.

Dankzij de diplomagerichte opleidingen leer je bijvoorbeeld de noodzakelijke skills van een job en kan je het waardevolle diploma (secundair onderwijs) behalen van de opleiding. Dat opent deuren om door te groeien op je huidige job, om verder te studeren, om een nieuwe job te vinden, ...

Zie je een opleiding op dit moment niet mogelijk in je dagelijkse leven? De troeven van het volwassenenonderwijs zijn onder meer dat je zelf kan bepalen hoeveel modules je volgt, je vaak kan kiezen tussen overdag of 's avonds les en het Vlaams Opleidingsverlof dat je kan aanvragen.

Informeer je tijdens een infomoment op het centrum voor volwassenenonderwijs en start met je eigen traject.
Meer info? www.hik.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto