HIK Volwassenenonderwijs start aanstaande maandag met vijf praktijkgerichte dagopleidingen, waarvan drie op de nieuwe Campus Laakdal.

Het CVO biedt jongeren zonder diploma secundair onderwijs, jongeren die net een beroeps- of technische opleiding gevolgd hebben en werkzoekenden de kans om de nodige competenties te verwerven voor een knelpuntberoep als elektricien, maar ook voor de job van schoonheidsspecialist en (hulp)kok worden er dagtrajecten ingericht.

Behalve praktijkgericht zijn deze dagopleidingen ook diplomagericht. Dat wil zeggen dat je ze kan combineren met de opleiding Aanvullende Algemene Vorming om zo je diploma secundair onderwijs te behalen, een diploma met een blijvende grote waarde op de arbeidsmarkt.

Campus Laakdal focust op dagopleidingen

HIK Volwassenenonderwijs biedt de kans om zich verder te ontplooien op persoonlijk en/of professioneel vlak dankzij de diplomagerichte dagopleidingen op Campus Laakdal:

● Heb je je zinnen gezet op alles wat komt kijken bij de verzorging van voeten, handen en gelaat? Ga dan voor de opleiding Schoonheidsspecialist.
● In de dagopleiding Residentieel elektrotechnisch installateur kan je je kennis bijschaven over het aansluiten en onderhouden van diverse elektrische installaties. Met deze opleiding ga je voor een knelpuntberoep en vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt!
● Lijkt het je eerder wat om als (hulp)kok aan de slag te gaan? Dan is de opleiding Hulpkok - Kok voor jou weggelegd.

Behaal je diploma secundair onderwijs

Wanneer je naast deze dagopleidingen ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming (Campus Herentals DTL) volgt, kan je zo bovendien je diploma secundair onderwijs behalen. Niet onbelangrijk: het traject voor de AAV-opleiding wordt afgestemd op jouw voorkennis en persoonlijke situatie zodat je het op eigen tempo kan afwerken.

Extra infomoment

Op dinsdag 4 september vanaf 19.00 uur : een extra infomoment over deze dagopleidingen op Campus Laakdal (Vorstsebaan 3, 2431 Laakdal).

Meer info

Je kan je online inschrijven op www.hik.be of www.dtl.be, of neem contact op met het secretariaat van HIK Volwassenenonderwijs. De lessen starten binnenkort, maar de plaatsen zijn beperkt!

Meer info over deze diplomagerichte dagopleidingen en de andere cursussen aangeboden bij HIK Volwassenenonderwijs vind je op www.hik.be.