Met bijna een verdubbeling van het aantal inschrijvingen is de opleiding Aanvullende Algemene Vorming een populaire richting op Campus Herentals DTL. Maar liefst 81 cursisten volgen momenteel een persoonlijk traject bij HIK Volwassenenonderwijs om hun diploma secundair onderwijs te behalen.

Waarom deze cursisten kiezen voor de AAV-opleiding is van uiteenlopende aard. Jongeren die bijvoorbeeld hun weg niet vinden in het gewone onderwijs en overschakelen naar het volwassenenonderwijs kunnen via een persoonlijk traject toch een certificaat of diploma behalen. Anderzijds, zijn er ook cursisten die hun kansen op de arbeidsmarkt wensen te vergroten.

Op 17 januari is er om 19u een extra infomoment voor de opleiding Aanvullende Algemene Vorming op Campus Herentals DTL.

Uitgebreid cursusaanbod, diverse locaties

Naast de AAV-opleiding kan je bij HIK Volwassenenonderwijs ook terecht voor diverse andere cursussen. Houd je van techniek of informatica, van voeding of talen, van mode of lichaamsverzorging, ook in het tweede semester, die weldra van start gaat, kan je een leuke cursus volgen bij dit CVO.

Een troef zijn de verschillende locaties waar je les kan volgen: Geel, Herentals, Westerlo, Arendonk, Tessenderlo of de pas geopende vestiging in Laakdal.

Meer info op www.hik.be.