De cursisten van CVO HIK - Campus Geel uit de groep 'Digitale Fotografie 4 - Product & Techniek' organiseren hun tweede fototentoonstelling.  Fotografie door de ogen van 12 enthousiaste cursisten Fotografie bij HIK Volwassenenonderwijs en hun leraar Maarten Van Lint.

De 12 cursisten van deze groep hebben elk hun eigen interesses, maar ze delen allemaal dezelfde passie voor fotografie. Dat uit zich in creativiteit en het experimenteren met diverse technieken en speciale effecten, dit onder de deskundige begeleiding van Maarten Van Lint.

De lessen gaan telkens door op woensdagavond. Het is een mix tussen theorie- en praktijklessen waarbij de cursisten naar hartenlust kunnen oefenen en experimenteren met camera, licht en speciale technieken. Tijdens de praktijklessen vind je hen in de studio, ergens op het domein van Thomas More in Geel of trekken ze er op uit.

Waar en wanneer?

De tentoonstelling is het hele weekend te bezoeken op zaterdag 1 en zondag 2 februari '20 van 10.00 tot 17.00 uur, in Parochiezaal Stelen, Stelen 77, 2440 Geel. (hik)