Theaterspektakel sluit haar geslaagd seizoen af met de extra hilarische komedie Familietrekjes ‘is dieje kleine de mijne?'. Als je de cast bekijkt, dan weet je dat politieke figuren vaak hun draai blijven vinden in toneel... 

'We bevinden ons in de dokterskamer van het Herentalse AZ. Terwijl dokter David Verelst een speech voorbereidt voor een bijeenkomst van collega-neurologen, verschijnt een oude vriendin van hem. Zij vertelt hem dat uit hun vroegere verhouding een zoon werd geboren.

Hij is net 18 jaar geworden en wil nu eindelijk zijn vader wel eens ontmoeten. Dokter Verelst is inmiddels al lang getrouwd en zijn vrouw mag uiteraard het bestaan van zijn zoon niet te weten komen. Daarom zal een collega het "vaderschap" op zich moeten nemen. Dit is het begin van een hectische middag in het ziekenhuis...

Deze hilarische deurenkomedie is een giller van formaat.  Met: Sylvie Balemans, Eveline De Grauwe, Lennerd Goris, Bert Leysen, Jos Peeters, Wouter Peeters, Hans Rombouts, Ingrid Ryken, Mia Snoeys, Hannah Van Goubergen, Serge Van Goubergen.

Data : 10, 11, 16, 17, 18 mei telkens om 20u - zondag 12 mei  om 15u - locatie: cc ’t Schaliken, Grote Markt 35, Herentals - tickets.

Johan Temmerman/ Nnieuws.