Theaterspektakel brengt als openingsproductie van hun 31e seizoen "Thee met honing of met citroen?", een hilarische komedie van formaat onder regie van Erik Goris.

Amateurgezelschap "Ic poghe om 't hoghe" is bezig aan de laatste repetities van de productie "Thee met honing of met citroen?" De regisseuse van dienst probeert alles in goede banen te leiden, maar dat is niet makkelijk. Er is de 'diva', die denkt dat zij – Sarah Berhardt is, er is de acteur die denkt dat hij het theater heeft uitgevonden, er is de jonge nieuwkomer die alles doet om in de gunst te komen van de regisseuse.

En bovenal is er de voor het eerst acterende broer van de producer van het stuk, die geen ervaring heeft en...voor nogal wat blunders zorgt... Voeg daarbij een kleedster die geen zin heeft en een technieker die graag op tijd naar huis gaat. Alles verloopt nogal...chaotisch!
En dan komt de première. Een succes?

Als je dit wil weten,  moet je zeker reserveren!  Plezier verzekerd. Een aanrader.

Cast: Jackie De Smet, Charles De Grauwe, Annick Gios, Lennerd Goris, Vera Goris, Rik Rossenbacker, Wim Ruys en Dirk Savels.

Speeldata : 25 en 26 september en 1, 2 ,3 8, 9 en 10 oktober telkens om 20u00 in de kamertheaterzaal van 't Hof. Kaarten kosten 9 euro (8 euro voor -26j, +55j, groepen van minimum 15 personen en leden van "Opendoek") en zijn te reserveren via http://tickets.schaliken.be of op het nummer 014 28 51 30. 

Bekijk ook de trailer!

Johan Temmerman/ NNieuws.