Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Historisch stickerboek Delhaize-Herentaldum schot in de geschiedkundige roos : ruilbeurs op 3/4

Herentaldum

Herentaldum organiseert op woensdag 3 april van 10u tot 18u in zaal 't Hof Herentals (Grote Markt) een unieke ruilbeurs.  'Er is slechts één voorwaarde: alle dubbele stickers moeten meegebracht worden en dit bij voorkeur numeriek geklasseerd', zegt Willy Geboes van Herentaldum.

Het stickerboek dat vele Herentalsenaars vulden in Delhaize was een dagelijks veelvuldig weerkerend gespreksonderwerp.   Een overduidelijk succes.  Dat lag ook volop in de verwachtingen.   Want de bekende prentkaartverzamelaars zoals Luc Verboven hebben door de jaren diamanten zichten van de Keizerstad ontdekt en voor de komende generaties bewaard.

Alle verzamelaars van de 175 mooie stickers willen maar één ding: een 100% vol plakboek samengesteld door HERENTALDUM.

Herentaldum en de Herentalse Delhaize lanceerden op 1 februari het historische fotoplakboek over de stad. Het boek was gratis te verkrijgen, de 175 benodigde zelfklevers verzamel je via aankopen bij de supermarkt per aankoopschijf van 10 euro krijg je een pakketje van 3 klevers. De actie loopt nog tot 27 maart, maar via sociale media zijn inwoners al weken dubbels aan het ruilen. Ook bij Den Druyts vindt wekelijks een ruilmiddag plaats.

Herentaldum sluit daar nu bij aan met een eigen ruildag.   Foto Johan Temmerman/NNieuws.

Rudy Dillen Herentaldum

Rudy Dillen Herentaldum

Delhaize  - Herentaldum

Delhaize - Herentaldum

Stickerboek Delhaize  - Herentaldum

Stickerboek Delhaize - Herentaldum

Grote Markt 41, Herentals, België

Herentaldum

Deel dit artikel