U bent hier

Hittegolf: Regus stelt business lounges open voor studenten, een koel blokpunt in Herentals

Herentals | Vlaanderen
06.08.2018 - 17.33u
Door: Mark Jaspers

Studeren voor een tweede zit is geen pretje, en al zeker niet wanneer het bloedheet is. Om studenten een hart onder de riem te steken, stelt flexwerkaanbieder Regus zijn business lounges gratis voor hen open.

De airco zorgt er voor verkoeling en er is gratis Wi-fi, koffie, water en thee. In de Kempen kunnen studenten terecht in het Herentals Industrie Center.

Studenten kunnen vanaf vandaag tot 31 augustus gebruikmaken van de Regus business lounges om er in alle rust en op een professionele werkplek te blokken. De meer dan 30 locaties in België – waaronder de Herentalse locatie - zijn allemaal uitgerust met airconditioning en wifi.

Bovendien krijgen de studenten er gratis water, koffie of thee aangeboden. Studenten kunnen er op weekdagen tussen 9 en 17 uur terecht. Dit aanbod geldt zolang er beschikbare plaatsen zijn.

"Met dit 'coole' initiatief willen we de studenten een hart onder de riem steken door hen te laten studeren in één van onze werkpleklocaties. Anderzijds willen we hen laten kennismaken met onze flexibele werkplekken," aldus William Willems, algemeen directeur van Regus België.

Het Belgische Regus netwerk telt 37 locaties[1]. Studenten kunnen zo ook terecht in het 'Regus Herentals Industrie' center. Dit business center bevindt zich op de gelijkvloerse en tweede verdieping van het voormalige Atea kantoorgebouw aan de Atealaan 34 in Herentals.

Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend, alle bijkomende diensten worden aangerekend. Vraag naar de voorwaarden in het Regus center

Over Regus

Regus is 's werelds grootste werkplekaanbieder met een ongeëvenaard netwerk van kantoren, co-working- en vergaderruimtes om elke onderneming – waar dan ook – te ondersteunen. Met een breed scala aan werkplekoplossingen maakt Regus het voor ondernemingen mogelijk om zich te focussen op hun kernactiviteiten zonder zich te moeten bezighouden met alle vastgoedbeslommeringen.

Zo kunnen ze hun productiviteit verhogen én besparen ze op hun vastgoedkosten. Zo'n 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals maken deel uit van het wereldwijde Regus-netwerk.

Voor meer informatie: www.regus.be 0486 17 52 65

[1] De Regus centers in Sint-Niklaas, Brugge en Brussel-Luxemburg hebben geen business lounge.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto