De Herentalse hockeyclub HC Artemis heeft ambitieuze plannen. 'Met een financieringscampagne wil ze €150.000 ophalen bij haar trouwe sponsors en partners, Herentalse bedrijven, leden en hun familie.

"Door in te tekenen op onze Artemis lening, bouwen ze allemaal een stukje mee aan onze Artemis Village."

Clubhuis is prioriteit

Voorzitter Els Van den Bossche legt uit: "Vorig jaar vierden we de opening van onze thuisbasis aan de Herenthoutseweg met de bouw van een prachtig hockeyveld. Prioriteit is nu ons clubhuis waar het gezellig vertoeven wordt. Een thuis voor de warmste hockeyfamilie.

Daarom starten we met een financieringscampagne om de nodige fondsen te verzamelen. Ook een beregeningsinstallatie, dug-outs, een goeie grasmaaier, ... staan op de planning."

Artemis lening

'Het doel is om €150.000 op te halen. Daarvoor kijkt de club in de eerste plaats naar haar trouwe sponsors en partners en naar haar leden en hun familie. Zij weten als geen ander hoe plezant het is op de club.

Ze krijgen de kans om een stukje mee te bouwen aan de Artemis Village en kunnen daarbij rekenen op een mooi rendement. En door in te tekenen op de Artemis lening zetten ze de club in vuur en vlam.

Benieuwd? Ontdek de ambitieuze plannen op www.artemisgroeit.be.