De hoevewinkel van De Witte Lelie aan de Itegemseweg 98 in Wiekevorst is uitgebreid. Ook na de uitbreiding wordt een groot deel van de melk van de 80 melkkoeien dagelijks verwerkt tot verse producten zoals hoeveboter, plattekaas, rijstpap en een uitgebreid gamma van desserten en hoeve-ijs.

Verbouwing

De boederij werd uitgebreid met 20 melkkoeien tot 80 melkkoeien en een nieuwe moderne melkinstallatie. De winkel werd fors vergroot en het gamma desserten flink uitgebreid. De producten kregen ook een nieuwe modern logo. Moeder Ingrid kreeg versterking van dochter Loes die mee in de zaak stapt. Ze bekwaamde zich aan het PIVA in Antwerpen ook in het maken van overheerlijke desserts. Zo pakken ze bij De Witte Lelie voor de komende feestdagen uit met champagne-ijs en kan je voortaan ijstaarten met je eigen foto, of een foto van je geliefde laten maken.

Boerenste Buiten Brunch

Vanaf 17 januari 2016 kan je bij De Witte Lelie terecht voor een overheerlijke Boerenste Buiten Brunch. Dat kan op het verwarmde winterterras. Het winterterras is geopend van tot april elke zondag van 9.30u tot 13u.

De verwenbon voor een brunch bij De Witte Lelie is trouwens een ideaal cadeau voor onder de kerstboom.

Alle info: www.dewittelelie.be