Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hof Ter Laken : 125.000 kerstlichtjes bij heerlijke Bubble BQ

Bubble BBQ

Aan het pittoreske kasteeldomein Hof Ter Laken in Booischot kan je de komende feestperiode komen genieten van een winters gastronomisch dineetje dat je zal bijblijven als 'waawh'!

Production Pirates (Herentals) en Smaakmakers (Olen) organiseren er een originele Kerst Bubble BQ, waarbij de gasten zelf barbecueën in 15 aparte transparante bubbels.  Een meer dan origineel diner waarmee je echt je gasten gaat verrassen.

'Bubble BQ is een extraordinaire en luxueuze dining experience voor 2 tot 6 personen', weet organisator David Stuyck.  'Het avontuur gaat van start bij het betreden van je eigen sfeervolle, transparante dining dome, exclusief voor jouw gezelschap.

We werken samen met de Olense lokale cateraar Smaakmakers (bbq award winner) die een heerlijke 3-gangenmenu met vlees, vis en vegetarische opties serveert. De barbecue bedien je zelf, op eigen tempo. Dit alles met het iconische Kasteel Hof Ter Laken op de achtergrond, volledig versierd met meer dan 125.000 fonkelende lichtjes. Op dit moment zijn er meer dan 500 boekingen in voorverkoop, de opening is nu zaterdag.'

In Booischot worden 15 bubbels geplaatst. Het concept bezocht eerder al Kasteel Le Paige en het Oude Gasthuis in Herentals en de pastorie van Olen.

Je kan van zaterdag 10 december tot  zondag 8 januari komen genieten. Je hebt de keuze tussen lunch, diner en late diner. De prijs : €89 per persoon. Er zijn opties met vlees, vis, beiden, vegetarisch of halal. Kinderen betalen €39 - graag vooraf reserveren https://bubblebq.be/winter

Een gastronomische aanrader - topklasse.

Bubble BBQ in Booischot

Bubble BBQ in Booischot

Hofdreef 2, Heist-op-den-Berg, België

Bubble BBQ

Deel dit artikel