U bent hier

Homejacker in Olen krijgt 30 maanden cel

Herentals | Olen | Provincie Antwerpen
20.09.2017 - 14.39u
Door: Herman Gezelle

Voor een homejacking in Olen heeft de strafrechter in Turnhout Jake V.D. (28) uit Antwerpen veroordeeld tot 30 maanden effectieve celstraf en een fikse boete.

Kort nadat het slachtoffer een kameraad had buitengelaten, belde Jake V.D. samen met een kompaan bij hem aan. De bewoner kreeg klappen op het hoofd van een pistool. De feiten dateren van 7 mei 2016. De criminelen gingen aan de haal met geld en airsoftwapens.

Op 30 augustus vorig jaar werd opnieuw ingebroken bij P.C. Yannick O. uit Grobbendonk en Rocco A. uit Berlaar bekenden dat ze samen met Jake V.D. de woning hadden geplunderd. Ze kregen elk 12 maanden cel, waarvan respectievelijk zes en acht maanden voorwaardelijk.

De chauffeur van het voertuig, Willy T. uit Herentals, kreeg eveneens 12 maanden cel, waarvan de helft met uitstel. Aan het slachtoffer moet Jake V.D. 7.704 euro schade­vergoeding betalen. (belga)

imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto