Bieke Geenen van @Hoogsensitiefgroeien vond het stilaan tijd om het allereerste event voor hoogsensitieve personen in België te organiseren.

Deze unieke dag zal doorgaan op 11 augustus in De Vesten Eindhout en houdt rekening met alle hoogsensitieve uitdagingen die Bieke als therapeut ook bespreekt in haar online trajecten.

Hoogsensitief (op)groeien

Je kent Bieke waarschijnlijk als auteur van onder andere het succesvolle boek 'Hoogsensitief ouderschap', de hoogsensitieve handleiding voor ouders die ze samen met uitgeverij Lannoo uitbracht in 2020.

Het verlengde van haar werk als therapeut waarin ze al 15 jaar kinderen én volwassenen helpt om samen in hun hoogsensitiviteit te groeien. Ondertussen ontwikkelde ze ook al verschillende online trajecten die perfect geëigend zijn voor personen met hoogsensitieve uitdagingen.

Tijdens het event viert Bieke de zesde druk van 'Hoogsensitief ouderschap'. En ondertussen werd het boek al vertaald en uitgegeven in Frankrijk én is het volgende boek in de maak, opnieuw onder de vlag van Lannoo.

Hoogsensitief samenkomen

Hoogsensitief ondernemen, is geen simpele opdracht. Maar voor Bieke komt als therapeute altijd de persoon achter de ondernemer eerst. Daarom lanceert ze ook deze maand haar podcast 'Hoogsensitief groeien' om iedereen de kans te geven in te zien dat hoogsensitiviteit een kracht is wanneer je de juiste handvaten gebruikt.

Ook via instagram bouwt ze verder aan haar missie om op een laagdrempelige, concrete manier te zorgen voor geruststelling, herkenning en tips over het kenmerk dat de laatste jaren meer en meer aan bekendheid wint.

Maar meer dan ooit was er vraag naar een fysiek event waarop hoogsensitievelingen kunnen samenkomen en op hun manier genieten van een sociale setting waarbij hun hun hoogsensitiviteit centraal staat.

Ze gooide al haar ervaring als therapeute in de strijd en het resultaat zal donderdag 11 augustus eindelijk te zien zijn in de vorm van een namiddag met lezingen, hapjes & drankjes en de mogelijkheid om 150 gelijkgezinden te ontmoeten.  Foto : Bieke Geenen.

Voor meer info:
support@hoogsensitiefgroeien.be - www.hoogsensitiefouderschap.be
Event: donderdag 11 augustus van 13u tot 19 Domein De Vesten Eindhout.